Friday, October 19, 2007

outo ja karsee juttu


***
Garden bench by 5.5 Designers from France.
***
***
Legoheput kavi eilen elaintarhassa. Siennalla on pikkusia elaimia ja laitettiin ne junaradan varrelle ja sitten heput kavelivat junaradalla ja ihastelivat elaintarhan asukkaita. :)
***
Eilen kuulin tosi oudon jutun jota melkeen epailisin valheeksi jollen taysin luottaisi siihen henkiloon jolta sen kuulin. Kertoi etta Mennonites naisten hampaat poistetaan tietyn ikaisena (viela kun ovat nuoria aikuisia) ja heille laitetaan tekohampaat. Tama sen takia etta saastaisivat hammaslaakari kuluissa. Halvempaa hankkia tekohampaat kuin etta pitaisi puhdistaa hampaita, paikata reikia, jne. Mutta huomasitteko etta sanoin "naiset". Miesten hampaiden hoidot maksavat ja naisten hampaat vaan poistetaan. Tama on kylla oudoin juttu minka olen kuullut pitkaan aikaan. Sitten suututtaa etta naiset kakkosluokan ihmisia noiden yhteiskunnassa.
***

4 comments:

 1. Inhottava miesten maailma! Mina junailin toissa meidan siivoojalle (nainen) paremman palkan kuin talkkarille (mies) ja tippaan naistarjoilijaa aina vahan enemman kuin miespuolista:) Muutenkin olen naissa asioissa aina barrikaadeilla.

  ReplyDelete
 2. Justjoo *tympiintynyt naama* .. Näin se menee. Tosin sekään ei kyllä paranna tasa-arvoa, että se käännetään toisinpäin ( saara.. ) mutta kukin tyylillään. On meillä naisilla sentään vaikka mitä muita epäreiluja oikeuksia miehiä vastaan, kuten raskaus ja synnyttäminen. Mutta että ihan hampaat revittäis hoitojen hintojen takia niin huh..

  .. Ps. Meni vähän kirjoitusvirheiksi noi kaks edellistä :D

  ReplyDelete
 3. Tuo kertomasi juttu on kyllä tosiaan oudoin juttu mitä olen pitkään aikaan kuullut. Ja nimenomaan ne naisten hampaat poistetaan. Huoh.

  ReplyDelete
 4. Huh-huh, no johan oli juttu...

  Haastetta loytyisi taas blogistani...

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)