Friday, March 25, 2011

{a quick hello}

Mandalas are fun to color. Found the inspiration here.
 I just did a google image search for “mandala coloring page” and then copied the image to Microsoft Word, resized it and printed it out.
You can find all kinds of coloring pages that way.
I found this one ((I was in the mood for doing stripes instead of coloring) when I searched for “flowers coloring page”:

7 comments:

 1. Ihanaa, että kirjoitit pitkästä aikaa! Nuo värityskuvat olivatkin aika haasteellsia.

  Meillä Aada rakastaa värittämistä. Aina ei silti jaksa kovin pikkutarkkaa työtä tehdä, mutta kuluttaa kyllä aikaa värityskirjojen parissa paljon. Nytkin hänellä on ainakin viisi (jos ei enemmän ) värityskirjaa kesken mitä hän värittelee.

  ReplyDelete
 2. just for you ansku. :)

  en tykkää värityskirjojen paperista. on niitä meilläkin monia kyllä. kopiopaperia on kivempi värittää. varsinkin kun värikynät on meidän lempparit värittämiseen.

  itse tykkään värittämisestä myös. stressfree puuhaa.

  sansku :)

  ReplyDelete
 3. Minkähänlaisia värityskirjoja siellä myydään? Nimittäin olen kyllä huomannut joissain värityskirjoissa (halvemmissa) huonon paperin. Myynnissä on kuitenkin onneksi hyvälaatuisiakin värityskijoja. Semmoisia joihin voi värittää halutessaan tussillakin eikä väri meni läpi paperista.

  Mulla on myös omasta lapsuudesta jäänyt värityskirjoja ja niissä todellakin kaikissa on huonoa paperia. Hyvin heikkoa, eikä kynätkään kulje niissä niin hyvin kuin paremmassa paperissa.

  ReplyDelete
 4. no kai samanlaisia kuin suomessa. ei valkoista kopsupaprua vaan sellaista rusehtavaa sanomalehtipaprun tapaista. tussit näkyy läpi ja en myöskään tykkää kun on kuvat molemmilla puolilla. en tajunnutkaan miten kovin nirso oon joskus. :D

  ReplyDelete
 5. Tuo rusehtava on siis sitä mitä mun lapsuudessa 80 luvulla oli suomessakin. Outoa jos siellä ei olla vielä siirrytty parempaan paperiin. Täällä kyllä yleensä on jo parempaa. Juuri ostin Aadalle yhden värityskirjan missä jopa vahvempaa paperia kuin kopiopaperi. Eli sitä värityskijaa voi tussien lisäksi värittää myös vesiväreillä halutessaan. Hyvääkin siis löytyy. Ehkä teilläkin jostain voisi löytyä.

  Toisaalta tarvettahan ei välttämättä edes ole, kun netti on pullollaan värityskuvia mitä voi tulostaa jos kopio/tulostus kone on. Meidän oma sanoi sopimuksen irti varmaan vuosi sitten eikä uutta ole ostettu, kun tilaa ei tunnu olevan. VOi kun olis yksi huone enemmän mihin saisi kaikki koneensa ja ison työpöydän yms.

  ReplyDelete
 6. jäljessä ollaan kai värityskirjojen suhteen. on täällä erilaisiakin mutta enimmäkseen vielä noita rusehtavia. en tulisi ilman printtaajaa-kopiokonetta tarpeen. käytän sitä koko ajan. mutta kai sitä tulisi jos sellaista ei olisi. :) aikoinaan tulin oikeen hyvin toimeen jopa ilman koko internettiä. vanha oon. :D

  ReplyDelete
 7. Niimpä. Mäkin välillä mietin, että mitä sitä silloin tekikään kun ei ollu nettiä. Meillekin miehen kanssa tuli ensin vain tietokone eikä nettiä. Eli koneella joko tehtiin koulutöitä tai pelattiin pasianssi tms pelejä.

  Voi sitä riemua kun netti viimein ostettiin. :) Välillä ajattelen, miten paljon enemmän jotain järkevää saisin tehtyä jos ei olisi nettiä. ;)
  Mutta on tässä paljon hyvääkin onneksi.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)