Wednesday, April 4, 2012

[come a bit closer]


Mitäs jos kirjoittaisi vaikka jopa kuulumisiakin. Paitsi että tästä voi tulla vähän valittelua kylläkin. Nimittäin...

Jokin aikaa sitten löysin vihdoinkin lääkkeen joka auttoi kamaliin fibromyalgia kipuihin. Kivut herätti minut usein keskellä yötä ja siitähän tietty aina seuraa zombiena olo. Tuo lääke vei kivut pois. Oli ihan outoa kun joka lihas ei särkenyt non stop. Minulla oli jopa energiaa mikä on suoraan sanoen ihme. Mutta... Lääkkeen voimakkaiden sivuvaikutusten takia en voi ottaa sitä lääkettä enää. Pikku hiljaa vieroittelen itseäni siitä irti. Puoli tabletilla on jo niin kamalat kivut taas. Hyvä kun jaksan taas nousta sängystä aamulla. Eli vali, vali. Oli kyllä niin ihanaa olla kivuton muutamia kuukausia. Sepä se vasta elämää olikin! Nyt alkaa taas jonkun uuden hoidon etsiminen. Ei tätä kipua kyllä enää kestä, ei sitten millään.

Mutta se siitä. Joskus auttaa kun valittaa. J

Tänään käytiin Siennan kanssa isossa antiikkikaupassa. Sielläpä tavaraa riitti. Eikä edes ehditty yläkertaan vielä. 

Oltaisiin menty jo leikkarille mutta tuuli oli sen verran kylmä että hanhien ruokkimisen jälkeen lähdettiin sisätiloihin.

Tässä vielä kuva eilisestä kasvomaalauksesta. Harjoitella pitää. Ei nämä vielä niin kummoisia ole. Kunhan Sienna tykkää.

2 comments:

 1. Hei,

  Olen aivan satunnainen vierailija blogissasi, enkä tiedä, mitä olet tämän aiheen tiimoilta aiemmin kirjoittanut. Jätän kuitenkin viestin, jos tästä sattuisi olemaan sinulle jotain apua.

  Olen ymmärtänyt, että jotkut ovat saaneet helpotusta tähän sairauteen jättämällä viljat ruokavaliostaan.

  Kirjassa Vaaralliset viljat (Braly, James & Hoggan, Jon) käsitellään
  viljayliherkkyyden / gluteeniherkkyyden yhteyttä moniin sairauksiin, ilmeisesti myös fibromyalgiaan.

  Gluteeniherkkyydestä on Suomessa puhunut mm. lääkäri Antti Heikkilä (vähähiilihydraattinen ruokavalio / Pellinki dieetti).

  Tässä muutama linkki:
  http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm
  http://www.anttiheikkila.com/
  http://www.katsomo.fi/?progId=62156 (MTV3:n ohjelma Studio 55, joka esitetty 10.3.2011)

  Ehkä tämä kaikki onkin jo tiedossasi tai olet tätä jo kokeillut...

  ReplyDelete
 2. Kiitos kommentistasi! Olen ihmetellyt monesti miten paljon gluteeniherkkyyttä esiintyy nykyään. En ole aiemmin kuullut sen osuudesta fibromyalgiaan. Pitääpä tsekata asia. Fibromyalgia tulee kun munuaiset eivät poista phosphatea elimistöstä. Sitä sitten kerääntyy kehoon joka puolelle ja elimistö yrittää dilute it tuomalla vettä soluihin. Siitä johtuu kipu. Pitää keksiä millä saisi munuaiset toimimaan paremmin tai mikä on syynä ettei toimi niinkuin pitäisi. Paljon on vielä opittavaa fibromyalgiasta. Olen valmis kokeilemaan mitä vaan sillä on tämä kipu niin kauheeta. Ihan zombie olo kun nukun kivun takia taas niin huonosti.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)