Friday, October 31, 2008

{happy halloween!}

***
Eilen saatiin jo esimakua Halloweenista silla oli meidan seurakunnan syysjuhla. Nopeasti napsittiin muutama kuva ennen lahtoa joten eivat onnistuneet kovin hyvin. Jospa tanaan saisin parempia kuvia otettua. Mutta mainio kun Africa tuli kuvaan mukaan. Pitaahan noidalla olla musta kissa. :) Taman asun ostin kun minusta nuo varit oli juuri sopivat Siennalle ja asu ei ollut yhta halvan nakoinen kuin monet kaupasta ostetut. Hameen ruskeassa osassa on mustia lepakkoja. Sienna oli tosi sode kiltti (!) noita.
We went to our church's fall party yesterday so it was an early Halloween for us. Sienna ended up as a nice (!) witch. I couldn't resist this outfit as I thought the colors would be perfect for Sienna. Nice and simple. Funny how plans change depending on what you find. :)
***
***
Little girls are so cute.
***
***
Robin was a cowboy. We actually bought him a Darth Vader costume which he wore to work today and to another party tonight.

Robinilla oli kivaa - paukutteli lujaan tahtiin paukkupyssyllaan. Jopa nayttamolla. Ei olisi lahtenyt nayttamolta ei sitten millaan. Oli ainoa siella jaljella asuparaatin jalkeen. :)
***
***
Little boys are cute too!
Tama elefantti poika oli super sopo!
***
***
When we got home, Sienna was all hyper from the sugary drink (and the party itself) and wouldn't go to sleep. Jay was really tired and was joking that Sienna should tuck him in her bed to sleep with Mr Murphy. :)
Today Sienna has a slight fever and a bit of a runny nose. Mellow day until it's time for some more Halloween fun.
***
Happy Halloween everyone!
***

11 comments:

 1. Ihan supersuloinen Sienna!! Juuri hänelle sopiva asu (enkä tarkoita, että olisi noidan oloinen :D). Todella onnistunut asuvalinta. Africa sopii hyvin kuvaan kuten myös keltainen seinä taustalla. Vautsi.

  Kaikki tytöt mutta erityisesti elefnttipoika olivat kans suloisia ja miten koema cowboyt. Ihanat juhlat teillä!

  Happy Halloween! En edes tietäisi, että on Halloween, jos en olisi monesta blogista tänään lukenut. Täällä se ei näy missään.

  ReplyDelete
 2. have a great halloween, sienna looks adorable!!

  ReplyDelete
 3. Minä myös hehkuttamaan kuvaa Sienna-noidasta kissan kanssa. Ihan loistava! Tosin kivoja kyllä nuo muutkin kuvat!

  Felixille ei ainakaan tänä vuonna olisi saanut yhtään halloweenasua päälle. Tai no ehkä kauhealla karkkilahjonnalla :)

  ReplyDelete
 4. Suloisempaa noitatyttöä ei löydy! Halloween pitää kyllä kokea siellä paikan päällä, siinä on ihan eri tunnelma, kuin täällä, missä näkee vain matkitun kaupallisen version. Muistan kummitukset,luurangot keinutuoleissa ja hämähäkinverkot sinisessä valaistuksessa talojen kuisteilla, kun illalla kävelimme kaikkea ihailemassa.
  Kiitos tuosta linkistä wordle.net. Tykkään leikkiä sanoilla, ja täällähän siihen on hyvä tilaisuus.

  ReplyDelete
 5. On todellakin harvinaisen suloinen pikku noita!! :)

  ReplyDelete
 6. Voihan olla olemassa kilttejäkin noitia?!? :) Mutta loistava valokuva, kun Africa on sopivasti mukana!

  Meillä ei Halloweenia pidetty tänä vuonna kuin yhden ulkokranssin ja irtorotan voimalla :( Vielä mulla joku päivä on aikaa, vaivaa ja rahaa järjestää oikein megalomaaniset Halloween-pirskeet :)

  ReplyDelete
 7. Voi kuinka suloinen ja ihania pukuja teilla oli!
  Hauska tuo kuva miehestasi! ;)

  Muistan itsellani olleen aina synttarikemujen, suurten karkki tai sokeriannoksien jalkeen kuumeilua ja pienta flunssailua pienena. Nytkaan en voi millaan syoda isoja annoksia karkkia (paitisi suklaata) :)

  HAuskaa viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 8. Ihania Halloween-kuvia!

  t. Leena Irlannista

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)