Sunday, October 12, 2008

{plaah}


***
This is what happens when you scrapbook after midnight.
I've always thought people are a bit to the crazy side when they scrapbook about silly things and now I have fallen into that group myself. A page about love of fonts. Man oh man. :)
Photo taken by Sienna. :)
***
Ikavia, masentavia uutisia tuli Jaylta. Sen pakettiautoon oli murtauduttu. Laptop, upouusi MP3 player (ostettu tata tyoreissua varten etta 13 tunnin ajomatka menisi nopeammin), vaatteet, ihan kaikki varastettu. Jayn oli tietty taytynyt lahtea hotellista jo ja oli viela "toissa". Joku oli iskenyt yhden ikkunoista masaksi (auts, kallista korjata :( ) ja vienyt kaiken. Autossa voi jutut piilottaa takakonttiin mutta pakettiautossa ovat nakyvilla.
Jay kavi roskisdyykkaamassa silta varalta etta varas olisi heittanyt vaatteet sun muut edes pois. Onnisti niiden suhteen. Mutta laptop on suurin menetys kun siina oli kaikki Jayn tyojutut sun muut ja tietty ei ollut external backup:a.
Arsyttavinta on etta poliisi yleensa tuntee suurimman osan varkaista ennestaan. Laki ei ole uhrien puolella. Varkaat paasevat heti pidatyksen jalkeen vapauteen ellei kyse ole mistaan "isosta". Eli ei tarvita lisaa poliiseja vaan paremmat lait. Pakkotyohon tallaiset varkaat niin ehka sitten edes miettisivat seuraavalla kerralla varastavatko vai eivat.
On myos tutkittu etta suurella osalla vangeista on fetal alcohol syndrome. Ei auta terapiat eika mitkaan siina tilanteessa. Aivoissa aukkoja. Heilla ei ole omaatuntoa.
Turhauttavaa. Arsyttavaa.
Plaah.
***
Huippuvasy. Olen mennyt nukkumaan noin 2.30 joka yo kun Jay on ollut poissa. En osaa nukkua koskaan kun Jay ei ole kotona. Ihan orpo olo. Eilen katsoin Runaway Bride (Julia Roberts, Richard Gere) dvd:n "miljoonatta" kertaa. On se hauska leffa. One eyed snake. :D
***
Later... I need to redo this layout a bit. It seems half done. I don't like the way the sanskus are on the page. I think I need to use another paper for the left side...... Work in progress for sure.
***

6 comments:

 1. Eikä, miten ihmiset kehtaa!!! Tosi inhottavaa tuollainen!! Ei ole halpoja vehkeitä.. :(

  Koita nyt saada silti nukuttua ilman Jaytäkin.. ♥ Ota Jayn paita kainaloon unileluks :D

  ReplyDelete
 2. *syvä ihastunut huokaus* :)
  Teidän love story on ihanimpia, joita olen kuullut. Voi että. Ihan hengästyin, kun luin rivejä alaspäin. Harmitti, kun Koolle piti vaihtaa samalla kolme(!!) kertaa vesivärivettä. Luen tarinan siis vielä illalla talon hiljennyttyä uudestaan :)

  Itse hämmästyin viikonloppuna, miten aika lentää kun skräppää. Liiankin nopeasti, kun on kivaa :) Istuin olohuoneen lattialla tarvikkeiden kanssa ympyrässä monta tuntia, kun olin saanut Nyytin Nukku-Matin mukaan. Mies ja Koo olivat mummolassa.

  ReplyDelete
 3. Voi kurjuus.

  Mua seurattiin tänään rannalla kun olin valokuvaamassa ja epäilen, että kamerani oli se mikä miehellä oli kiikarissa. Kiitos turistien kun pysyttelin lopulta heidän kintereillä niin seuraaja väsähti ja häippäsi.

  ReplyDelete
 4. Todella inhottavaa että Jayn kamat varastettiin autosta. Olen pahoillani. Toivottavasti Jay selviää työjuttujen menetyksestä.

  ReplyDelete
 5. Todella kiva lukea teidän love story pitkänä versiona. Maailma on niin ihmeellisen ihana paikka, vaikka koettelemuksiakin on teillemme laitettu.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)