Saturday, August 14, 2010

{mmm!}

FARFALLEJA JA PUNAISTA PESTOA
100g oljyyn sailottyja aurinkokuivattuja tomaatteja
30g pinjansiemenia
2 valkosipulinkyntta, chopped
1/2 chilipepper, chopped
35g vastaraastettua parmesaania
1 1/4 dl oliivioljya
jauhelihaa
500g kuivia farfalleja (rusettipastaa)
suolaa ja vastamurskattua mustapippuria
1. pesto: valuta tomaatit ja pane ne pinjansiementen ja valkosipulin kanssa teflonpannulle. paista miedolla lammolla sekoittaen, 6 minuuttia, kunnes pinjansiemenet ovat kauniin varisia. siirra seos pannulta tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja soseuta sileaksi. lisaa parmesaani ja soseuta viela minuutin verran. mausta vastajauhetulla mustapippurilla. pida kone kaynnissa ja lisaa oljy ohuena nauhana.
2. paista jauheliha. sekoita pesto mukaan.
3. keita farfallit samaan aikaan kun paistat jauhelihan. valuta hyvin. sekoita peston joukkoon.
4. tarjoile raastetun parmesaanijuuston kera.
siskoni mies teki tata meille ja olipa hyvaa!
sori a ja o pilkkujen puutteesta. tietsikan kielijuttu ei toiminut.

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment! :)