Sunday, August 8, 2010

{time flies}


only few more days left here in finland.

today i will be buying jenni's music. she's my new favorite.

it has been wonderful to be in finland after a seven year break.

i already miss my family.

million pictures to come. :)

5 comments:

 1. Ai, sinä oletkin täällä. Osuitpa tulemaan hienona, aurinkoisena kesänä! Eilen, sunnuntaina, tosin satoi ja ukkosti pitkin päivää. Tein siitä postauksen blogiinikin. Aioin liittää siihen musiikkia eikä keneltäkään muulta kuin juuri Jenni Vartiaiselta "Sunnuntaina sataa aina".
  Mukavia loman loppupäiviä.

  ReplyDelete
 2. Mielenkiinnolla odottelen Suomi-raporttia :)

  ReplyDelete
 3. Oikeesti tämä ikävä tuntuu ihan liian pahalta :( En vieläkään voi lopettaa kyynelehtimistä. Gonna miss u so much!!!! ♥ Et tiedä edes, miten onnellinen olisit jos asuisit täällä. Oot niin tärkeä välimatkasta huolimatta!!! ♥ :'(

  ReplyDelete
 4. Jep, tää on ihan jees. Ei kuitenkaan yhtä hyvä kuin Johanna Kurkela, Regina tai Poets of the Fall ;) Joka tapauksessa tääkin levy luultavammin löytää paikkansa matkalaukussain!

  ReplyDelete
 5. clarissa: ihan liian kuumaa ja kosteaa oli suomessa. huh huh. mutta selvittiin. suomen pitaa kylla discover ilmastointi paremmin. monet hikiset junareissut ja liikkeissa oli usein ahdistavaa. suomessa asuessani en arvostanut suomalaista musaa (paitsi j. karjalaista). nykyaan on ihana kuulla suomeksi musaa.

  m: no kiva etta jotain sitten kiinnostaa. :) otin tosi paljon kuvia. menee vahan aikaa kayda niita lapi.

  suvi: i know. oh how i know. on se karseeta etta asutaan niin kaukana toisistamme.

  eryah: ostin johanna kurkelan uusimman myos. tykkaan tosi paljon. pitaapa tsekata nuo toisetkin. en ollut kuullut heista aiemmin. harmi jos missasin hyvaa suomalaista musaa.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)