Friday, September 14, 2007

vaatehaaste


Stina haastoi mut tahan joten here goes:
"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä"

Voi kun voisinkin sanoa etta on jotain hienoa paalla mutta meika kun on kotipuuhissa vaan niin ei oo kuin lyhythihainen musta t-paita paalla seka armeija/camouflage capris housut. Vahan havettaa naa mun armeija housut kun oon melkeen 40v jo (kaak!) mutta kun tuli kerran mielioikussa ostettua niin pitaahan naita nyt sit joskus pitaa paalla. Ja oonhan viela ihan ipana silti vaikka ikaa riittaa.

Haastan: Suvin (nida-amanda.blogspot.com) ja Katjan (skimbaco.blogspot.com) . Luulen etta muut jotka pitaa blogia suomeksi on jo saanut taman haasteen. Mun blogin lukijat haastan myos. Jattakaa kommentti.


ps. eikun nyt tuli moka: noinhan ma oon pukeutunut kuin tuossa kuvassa. :) http://www.marimekko.fi/

ps2. eikun edelleen tuli moka. Talleenpas: http://style.ralphlauren.com/askralph/women_wardrobe.asp (sivu 1 (white shirt), ylin rivi, eka vasemmalta, ah!)

3 comments:

 1. Mulla ei ole blogia, mutta vastaan haasteeseen; eli olen pukeutunut Cherokeen a-linjaiseen hameeseen (Amerikasta ostettu, Targetista ja mielestani aivan ihana!, olisi pitanyt ostaa kaksi!!), Tommy Hilfigerin burgundiin t-paitaan ja jalassa on Laura Ashleyn aamutossut. Tallainen kotiasu vaan! :-)

  ReplyDelete
 2. Noi valkoiset paidat olikin ihania ja aina tyylikkaita. Mun lempparini oli se eka (iso kuva), tosi makee.

  ReplyDelete
 3. jc: Targetista aina loytyy jotain kivaa. Voi kun meillakin olis Target taalla Kanadassa.
  stina: siella Ralph Laurenin sivuilla oli tosi monta asua joista tykkasin. En kylla ikina voisi maksaa vaatteista noin paljon mutta upeita ovat.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)