Monday, October 6, 2008

{aivannnihanaa salaattia}

***
Who wants to buy this Rex Ray for me? :)
It would look so good in our living room. :)
***
***
Love these crochet covered rocks.
knitalatte11/flickr
***
Jaksoin kuin jaksoinkin katsoa konffaa eilen telkusta. Jei. Meidan traditio on tehda Kanadan lettuja konferenssi paivana. Niilla herkuteltiin siis taas. Mmm.
Tana aamuna ennatin jo kayda verikokeissa. On mulla olemattomat verisuonet. Niiden piti pistaa mua kaksi kertaa kun eivat saaneet tarpeeksi verta. Me not likey. :( Siella oli niin kylma etta vahemmastakin verisuonet menee piiloon. :)
Edelleen sellainen olo etta olen tulossa kipeaksi joten saa nahda mita tanaan saisi aikaiseksi. Kuten nakyy mulla ei ole mitaan jarkevaa tai mielenkiintoista kerrottavaa joten ajattelin etta laitan tanne yhden lemppari resepteistani. En varmaan itse olisi koskaan tehnyt tata salaattia pelkan reseptin puolesta mutta kun itse maistelin tata meidan seurakunnan corn fest:ssa vuonna 1999 niin ihastuin salaattiin heti. Niin mieleenjaava kokemus etta muistan jopa vuoden kun sita ensin maistoin. :) (No ei kun kirjoitin respetin historian respetikorttiin.) :) Jokaikinen joka tata salaattia maistaa aina ihastuu siihen taysin.
***
MEXICAN TOMATO SALAD
1 can red kidney beans, rinsed and drained
4 tomatoes, chopped
1 small onion, chopped
1/2 green pepper, finely chopped (I use the whole thing)
250ml Catalina salad dressing
Mix all ingredients together in a big bowl. Let marinate 2 hours or overnight.
Just before serving, add a small bag of corn chips.
This makes tons of salad. Great for big gatherings. The salad doesn't keep as the corn chips get mushy so only make it when there's lots of people to eat it. Or make less. Yummy!
***

2 comments:

  1. Tuo resepti kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta! Googlasin jopa Catalina dressingin, koska epäilen sen saatavuutta K-kauppojen hyllystä.
    Se näytti olevan helposti itse tehtävää!

    ReplyDelete
  2. Namilta kuulostaa. Nuo beansit vain jattaisin pois kun en niista ole koskaan oppinut tykkaamaan ja silppuaisin vaikka jonniin verran cilantroa tilalle :). Vahanko tuli taas nalka :D.

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)