Wednesday, November 12, 2008

{the host}

***
I've read 157 pages of the 619 and love it so far. Stephenie Meyer is it for me right now.
***
I'm fighting a cold so a mellow day at home today. Sienna played out in the back yard. I was too tired to go out myself.
Earlier today while I was helping Sienna on the potty:
Sienna: "Mommy, I call my bum bummy." (giggles)
Mommy: "My Funny Bunny has a cute bummy." (lots of giggles)
(Funny Bunny is one of Sienna's nick names)
***

6 comments:

 1. I read the Host back in June and loved it. Such a good read!

  ReplyDelete
 2. Oho, sulla on Timbalandin Apologize tuolla musalistalla :D Se on mun soittoääni.

  ReplyDelete
 3. Hello Funny Bunny's Mommy!! :)

  KIIITTOOOSSS!!! Meille kolahti postiluukusta tänään postia Kanadasta asti. Ihana olet. Ja nyt vasta tajusin klikata aikaisempaa kuvaa suuremmaksi, jotta näin todella lehden olevan tulossa minulle. Puran kukkasen varmasti vielä "atomeiksi" jotta osaan itsekin niitä askarrella :)

  Minua vaivaa itseäni usein, ettei tule kommentoitua pitemmällä kirjoituksella, syvennettyä postaamiasi aiheita keskustelulla. Mutta kun toinen mukula roikkuu jalassa ja toinen kuolaa sylissä näppäimistöä, niin monesti lukemisen jälkeen pitää jo kiirehtiä päiväruualle, -unille, ulkoilemaan tms. Ja sitten aihe jää vaan mietintämyssyyn... Mutta toivon todella, ettei kommentoimattomuus estäisi sinua kirjoittamasta myös pitempiä tekstejä ja myös vakavammista aiheista. Minäkin ainakin luen ne ihan varmasti!

  ReplyDelete
 4. talia: Once again I'm not getting ANYTHING done. Just have to read, read, read. I'm so indebted to you for helping me start scrapbooking and finding the Twilight books..... Thanks Talia! :)

  suvi: Se on ihana biisi. <3

  tanya: Aloin jo miettimaan etta onko paketti havinnyt postissa kun se kesti niin kauan. Olen liian nirso laittamaan mitaan lentopostissa. Virnistin kun postasin siita kukkakortista ja lehdesta ja et huomannut etta se oli sulle. Ajattelin etta kumminkin pain olisi hauska juttu. Olenpa valittaja kun ei tule kommentteja. :D Yritan nyt sitten muistaa etta kylla joku mun juttuja lukee ja jatkan vaan samaan tahtiin.

  ReplyDelete
 5. Täällä luetaan vasta kuumeisesti sitä ensimmäistä ;-)

  Mulla hävisi melkein kaikki bookmarkit kun mies päivitti koneemme uuteen. Jos ihmettelet kun ei ole näkynyt...

  ReplyDelete
 6. Tosi hauskaa sanoilla leikittelyä :)

  Toivottavasti vilustuminen nyt kiertäisi sinut kaukaa!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)