Tuesday, November 30, 2010

{joulu lähenee!}

 muistaako kukaan sen mun omatekoisen nallejouluseppeleen joka on ollut meidän ovessa monta vuotta jouluna? nyt meiltä löytyy hianompaa sillä löysin tämän kauniin seppeleen. se kimaltelee ihanasti valossa. ihan kuin "timanttilumi" tuolla ulkona. bonus juttu on myös se että tämän voi jättää oveen koko talveksi. me likey! :)

 huomenna on jo joulukuu!!! siennan joululahjat olen suurinpiirtein ostanut jo mutta muuten alkaa taas tulla paniikkia joulunvalmistelusta. suomeen olen lähettänyt vasta yhden lahjan vaan. ihan myöhään olen taas alkanut niitäkin miettimään. no, meiltä tulee sitten ystävänpäivälahjoja. :D
eilen selailin monen vuoden edestä the friend lehden joulukuun numeroita. kopioin kolme tai neljä adventtikalenteria ja laminoin ne. yksi kun ei muka riitä. :)
päätin että tänä vuonna meillä muistetaan joulun oikea sanoma paremmin kuin edellisinä vuosina. jos ketään kiinnostaa uskontoaiheiset joulukalenterit, -tarinat, -runot ja -puuhat, niin voi käydä tsekkaamassa ideoita the friend lehden sivuilta. linkki on tämän postauksen loppupäässä.

 söde! :)

pakko oli ottaa kuvat näistä lasten piirustuksistakin. ihkuja! :)
hyvää joulunodotusta kaikille!
tomorrow is december already! before you know it, it's christmas. i went through many years worth of december issues of "the friend" magazines yesterday. i'm determined to put more CHRIST in CHRISTmas this year. i copied three or four advent calendars and laminated them. one is not enough, you see. :) if any of you are interested in religious (christian) themed advent calendars, christmas stories & poems, etc, which are suitable for children, then check out the link below.
i love our new winter wreath. it sparkles like freshly fallen snow.
the friend (lds magazine for kids)

2 comments:

  1. Ihana ovikoriste! ♥ Tykkään.

    Voi apua, mä en ole myöskään miettinyt yhtään lahjoja vielä. Tiukka joulu tulossa. Oh dear.

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)