Tuesday, November 16, 2010

{kiitos!}

tänään olen kiitollinen tästä blogin tilastosta. viime aikoina olen taas miettinyt että pitäisi lopettaa tämä blogi kun tuntuu ettei täällä ketään käy. tämän tilaston nähtyäni jaksan taas jatkaa blogia. itsekin olen nykyään melko laiska kommentoija joten pitää ymmärtää jos kommentteja ei tule ja muistaa että kyllä täällä joku käy.
näyttää siltä että suurin osa kävijöistä on suomesta. monesti mietin että pitäisikö tehdä ihan suomen kielinen blogi vaan mutta sitten tajuan että joitakin asioita on tosi vaikea nykyään selittää suomeksi. aivot käy nykyään englannin kielellä koko ajan. suomen kielen sanastoni ei ole paljon kasvanut yli 20 vuoteen. monesti tuntuu että kirjoitan hoonoo soomee. kuten tämä postaus. koittakaa kestää. :)
suurkiitos teille kaikille jotka täällä käyvät. nyt yritän muistaa että kun tulee blogimasennus niin pitää vaan käydä tsekkaamassa tilastot. :)
i just wanted to say thank you to all my blog visitors today. i appreciate your visits. thank you! i hope coming here has been worth your time and that you have found something that has uplifted or edified your day. 

8 comments:

 1. Mä tykkään kans tilastoista :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä täällä käydään! Välillä unohdan mikä on osoite ja joudun etsimään perille googlen kiertoteiden kautta :-) Koskahan tajuisin laittaa tämän blogilistaani muistiin??

  Joululehtikuori on muuten lähtenyt matkaan!

  ReplyDelete
 3. lukemassa käyn melkein päivittäin! :)

  ReplyDelete
 4. suvi: tilastot taitaa pelastaa tän mun blogin. :)
  mannukka: :) ihana odottella postia! kiitos taas!
  dharma80: kiitos kommentistasi!

  sansku

  ReplyDelete
 5. minäkin kommentoin ekaa kertaa vaikka lukenut olen vuoden päivät,en muista mitä kautta tänne edes eksyin. Yhtäläisyyksiä meillä jonkun verran, meillä myös adoption kautta saatu lapsi, vuosikausien odotuksen jälkeen. Blogisi on kiva piristysruiske ja olen tosi huono kommenoimaan.
  Terkut täältä eteläsuomesta
  t. Nanna

  ReplyDelete
 6. kiitos nanna kommentistasi!

  sansku

  ReplyDelete
 7. Laiska kommentoija ilmouttautuu taas :))
  Odottelen jo sinun jouluaskartelu juttuja.
  Jos niistä sais jotain inspista,kun laiskottaa enkä saa mitään aikaiseksi..

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)