Wednesday, November 17, 2010

{lunta maassa ja ikkunoissa}

 ette voi uskoa miten paljon iloa nämä paperilumihiutaleet tuo mulle. hymyilyttää joka kerta kun näen ne.
 meillä ei ole kauniita verhoja olkkarissa vaan simppelit puiset kaihtimet. syy? kissankarvat. alakerran tv huoneessa on verhot ja ne on ihan kamalat. mustaa kissankarvaa ja ne ei lähde muuten kuin pesemällä verhot. se on iso homma kun pitää sitten ne silittääkin. joku päivä vielä meilläkin on kauniit verhot. mutta sitten ikävöidään kissoja. meille ei sitten tule enää lemmikkejä. allergia syistä ja muutenkin.  
 sitten! arvatkaapa kuka leikkasi nämä lumihiutaleet. sienna! origami paperista kun se on ohuempaa ja helpompi leikata. minä piirsin taitetulle paprulle miten leikataan. ihmettelen kyllä että viisi vuotias osaa jo näin hyvin leikellä. näppärät sormet meidän pikkusella.
nämä laitettiin tv huoneen oveen. ihana katsella niitä tv:tä töllöttäessä.
paper snowflakes bring so much joy to me. i can't help but smile every time i see them. sienna made the colorful ones! i can't believe she can cut this well. i drew the lines where to cut and way she went. she just kept wanting to make more and more. something to do while being sick at home. no fun seeing your little ones sick, eh? i'm off to cuddle with her now.
ps. her favorite tv show right now is zoboomafoo (on PBS channel). we have watched the shows i've PVRed over and over again. the funnest show ever. you learn about animals and the two brothers who do the show are hilarious. zoboo the leaping lemur is so cute! we highly recommend this show to everyone. :)

4 comments:

 1. Söpö tuo ylin kuva.

  Voi noita kissoja ja koiria. Melkein voisin sanoa, että mielelläni ottaisin takaisin ne mustakarvaiset matot, jotka meillä oli, kun musta labbiksemme vielä oli täällä seuranamme.

  ReplyDelete
 2. i love the picture of sienna looking through the window... she is such a sweet heart!

  ReplyDelete
 3. Aivan mielettömän kauniita hiutaleita. Eksyin sattumalta blogiisi ja taidanpa selata lisää- vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, kauniilta. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi ja menestyksekästä Ensi Vuotta!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)