Wednesday, November 28, 2007

muutama loyto

***
From www.scrapbooks.com (kiitti Suvi linkkivinkista).
***
***
From: www.ihanna.nu. Cute & handmade.
***
***
Ihana! Lapland gingerbread tent with reindeer sled and all.
***
***
Ihana! Muumi gingerbread house.
***
***
***
Oli puheripulia eilen joten tanaan vaan parit kuvat. :) Aurinko paistaa, alysti lunta. Siennan kanssa ulos kunhan heraa paivaunilta. Jos veisin vaikka ekalle pulkka-ajelulle. Jei! Gotta love being a mom! Eilen kaytiin treffaamassa Jay ostarilla. Syotiin ja kappailtiin. Sienna ihmetteli joulupukkia. Ajoi heppakarusellissa. Mina ihastuin Gap liikkeen jouluikkunoihin. Jos ottaisin kameran mukaan seuraavalla kerralla niin naette. Nyt hinguttaa askartelukauppaan meno jotta voisin varastaa niiden idiksen. Sormet syyhyaa. Robin jai food court:n tuijottamaan isoa tv:ta. Ei se hono saa silmiaan irti tv:sta jos sellainen sattuu eteen. Tosi hauska kun sille yrittaa sanoa jotain ja tv on paalla niin pitaa melkeen huudahtaa "Robin!", sitten se kaantyy kuuntelemaan noin sekunniksi, sitten paa kaantyy taas hitaasti tv:ta kohti, tata voidaan toistaa vaikka kymmenen kertaa. :) Robin muuten toissa yona herasi kello 1.45 aamulla. Oli pukeutunut, pessyt, laittanut lounaan eteiseen odottamaan, aamumurot oli lautasella kun ennatin pelastamaan sen ja usutin takaisin nukkumaan. :) Me Jayn kanssa naurettiin niin etta milloinkohan se olisi huomannut etta oli keskiyo. Olisi istunut tuolla olkkarin ikkunan edessa kyytiaan odottamassa ties kuinka kauan. Never boring when Robin is around. :) Mutta nyt taas meinaa menna puheripuliksi joten... Heigungeigun!
***

5 comments:

 1. Mä en ole vielä käynyt ihastelemassa jouluikkunoita, täytyy kyllä käydä joku päivä. Viime vuonna Nida tykkäsi kovasti "liikkuvista tontuista" ikkunoissa, pukeista jne. Täytyy viedä se viikonloppuna vaikka katselemaan ikkunoita :)

  ReplyDelete
 2. Toissa jouluna tehtailin tuollaisen muumipiparitalon ja huh, huh, olipahan urakka.

  Kuusikulmainen katto oli ihan pahin, jonka kanssa sain palovammoja ja pahoja sanoja aikaiseksi...

  Mutta eipä mitään, kovapäisenä haaveilin jo kokeilevani samaa tänä vuonna uudestaan! :D

  ReplyDelete
 3. Meinasin kommentoida samaa kuin tanya -että hermot menisi tuommoisen piparitalon katon kanssa :D :D
  Hieno se on! Ja tanyakaan ei aio luovuttaa ja tekee moisen uudestaan! Itse taidan ostaa piparitalon konditoriosta.
  Millaisetkohan jouluikkunat Stockalle on saatu pukattua tänä vuonna? Pitää käydä katsomassa.

  ReplyDelete
 4. I love reading your blog! This my first comment I've ever posted!!

  I'll never look at ring around the rosey the same again! That's pretty weird.

  I had a crush on Duran Duran as well, which makes me laugh when I look at their pictures now. I also had a major crush on Michael Jackson - SCARY!! He wasn't quite as weird back then, but it's still embarrassing!

  Love the pictures of Sienna, especially the one on the floor in her swing - so cute!

  ReplyDelete
 5. Enpä ole minäkään käynyt katselemassa vielä jouluikkunoita. Pitäisi! Olisipa vielä pikkuinen tytöntyllerö mukana katselemassa. Minä en taida tuollaista muumipiparitaloa tehdä, sellaisen pienen mökin vaan. Jossa on vinot seinät, katto ja savupiippu niinku aina. Ja pikkusen palaneet kulmat. :)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)