Saturday, November 10, 2007

nami nam nams


***
Gotta love Marimekko and especially Unikko pattern!
***

Meilla edelleen kohitaan. Mulle tuli kuin tulikin oksennusyska toissa iltana mutta sitten olo parani taas. Jay on melko kipea mutta toita painaa edelleen. Sellaista se on bisneksen omistajan elama. Tosi kiiretta kun avataan tuo kolmas liike ja Jayn pitaa rakentaa hyllyt sun muuta.
***
Sienna pyysi torstaina lettuja joten eilen syotiin lettuja ruuaksi. Kanadan paksuja lettuja. Itse syon ne murskatun banaanin, omatekoisen kermavaahdon ja pakaste+tuoreiden mansikka siivujen kanssa. Nami nam nams! Siennan letut teen ohrajauhoilla. Sienna tykkaa niin katsoa kun kokkailen. Tulee syliin ihmettelemaan ja haluaa auttaa. Jay aina paistaa niille kanamunia myos. Mina en niista valita.
***
Eilen suihkutin Siennan ekaa kertaa. Aina kylvettanyt tahan mennessa. En jaksanut istua kylpyammeen vieressa talla kertaa puolta tuntia ainakin joten ehdotin suihkua. Sienna innostui ja tykkasikin todella paljon. Kikatteli niin ihanasti.
***
Eipa meille mitaan sen ihmeempaa.
***

2 comments:

  1. Oho, aika myöhään Sienna aloittanut suihkut :) Nida yleensä on suihkussa, se ammeessa lilluminen on mun mielestä niin hidasta puuhaa.. Nida tykkää leikkiä aina hanan kanssa muutenkin.

    Äh, kun puhuit letuista! Kauhea makeanhimo päällä eikä meillä ole mitään hyvää syötävää täällä.

    ReplyDelete
  2. Hih, taytyy myontaa etta taalla on suihkuteltu heti siita saakka kun lapset ovat pysyneet seisoalteen (muovimaton paalla tietysti etteivat liukastuisi). Sitten kun ehtii laitan kkylpyyn oikein kunnolla porskuttelemaan ja leikkimaan kaikilla kylpyleluilla, tehdaa nkuplia etç... ihania kuvia taalla blogillais tyttarestanne! ;o)
    Mukavaa joulun odottelua.

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)