Monday, December 7, 2009

{one wintry monday}

puut ja taivas oli upeita kun lahdin ajamaan siennaa leikkikouluun.
gorgeous sky & trees when i took sienna to playschool.
-22C


kaunista jaata auton tuulilasissa.
breathtaking frost on car's windshield.
nopea reissu ostarille ostamaan uusi talvihame kirkkoa varten.
quick trip to the mall to buy a new winter skirt to wear at church.


alyn isot seinankokoiset kuvat. mietin etta olisi kiva laittaa joku alyn iso kuva omaan kotiin jonnekin "tapettina". tai sit ei.
huge wall pictures. i was thinking it would be kind of cool to use an artsy picture as wall paper at home. or not.
liikkeiden sisustus on aina kiinnostanut mua. nayteikkunoissa aina jotain kivaa.
i love checking out the window displays in stores.
ihania lasikuplia.
love these glass bubbles.
tama naytti kivemmalta luonnossa. ihanan punainen ikkuna. muistathan halia lahimmaisiasi joka paiva.
this looked better in real life. so red and warm. don't forget to hug your loved ones.
loysin taman enkelijutun! olisin halunnut sen hopeisena mutta pakko oli ostaa jopa kultaisena. tulee niin mieleen joulut mummon luona kajaanissa. ehka spreijaan sen hopeiseksi myohemmin.
my grandma used to have one of these. i spent many christmases with her so this is a very nostalgic thing for me. i even bought a gold one as silver isn't available. i wonder if i could spray paint it silver.
muuta:
nukahdin siennan ja robinin leikkiessa ja ruuanlaitto meni mossoon. jay haki grillatun kanan ja pakastepizza myos uuniin.
en suostu enaa ottamaan tiettyja laakkeitani jotka tekevat mut ihan alyn vasyneeksi. olo on kuin joku olisi huumannut mut. en saa mitaan aikaiseksi. en todellakaan halua olla tallanen joululomalla. enka muutenkaan. onneksi huomenna on aika laakarilla ja toivottavasti saan laakkeet sumplittua. pakko!
i fell asleep while sienna and robin played and woke up too late to make supper. jay brought a grilled chicken on the way home. plus frozen pizza. leftover nachos for me.
need to adjust my meds. they make me feel like i've been drugged. i feel like falling asleep all the time and don't get much done. hopefully i get it all sorted out before our christmas holiday. have to!

7 comments:

 1. Voi miten kaunista niin ulkona kuin kaupoillakin!! Toivottavasti saat lääkeasiat paremmalle mallille.

  ReplyDelete
 2. Ihania jäätähtiä, noita ei vaan ikävä kyllä täällä pahemmin näy.
  Ja tuo enkelikello on myös mun suosikki, nyt vaan on yksi enkeleistä lentänyt omille teilleen, toivottavasti löytää pian tien kotiin

  ReplyDelete
 3. Voi kun teillä on kaunista ja pakkasta!!! Täällä tänään aurinkoista ja +10,lumesta ei tietokaan, viimeisetkin sulaneet jo lähivuorilta. pidetään peukkuja että saisimme valkoisen joulun :)

  ReplyDelete
 4. Kamalan kylmaa teilla siella! Taalla Suomessa ei onneksi ole noin kylmaa - ainakaan viela. Toivon todella, etta saat sinulle paremmin sopivat laakkeet!

  ReplyDelete
 5. Those glass bubbles ARE COOL. I really love how the stores' Christmas decor is so and magical, they must hire professionals haha.
  Did you get the snow storm we did? I'll post about ours soon.

  ReplyDelete
 6. mizyena: kylla joka vuodenajassa on omaa kauneutta. laakarilla kayty ja eikohan se laakkeenmuutos nyt auta.

  paevi: niita on vaan karseeta raapia auton tuulilasista pois. joskus ovat kiinni kuin liimalla. :) kiva siennalle luoda sama enkelimuisto kuin mita mulla on lapsuuden jouluista. toivottavasti loydat puuttuvan enkelin.

  tuikku: tuleeko teille ollenkaan kunnon pakkasia? meillakin oli +17C viela ei niin kauan aikaa sitten. yhtakkia tuli alaskasta kylmat ilmat. brr.

  tiina: kiitti kommentista. edellinen vastaukseni: alaskasta aina tulee yhtakkia kylmat ilmat meille.

  amy: aren't they cool. i always wish that you could buy stuff you see in stores. but way cheaper of course than what they pay for them. ;) yep, and more snow coming tonight. we shoveled like six times in a day or something. crazy. thank goodness robin likes to shovel. i don't mind it at all actually but just don't have the time and it was too cold for sienna to be out.

  ReplyDelete
 7. Meillä on vähän sellainen "rysä" talvi. Viime vuonna oli lunta melkein kahden kuukauden ajan meidän korkeudella (600m) mutta laakso on lumeton. Pakkastakin harvoin maks. 15 astetta. Yleensä juuri ja juuri pakkasen puolella aamusella ja päivällä muutama lämpöaste....

  Enkeli lentää liihottaa... blogiini toivottamaan sinulle lämmintä joulua, käyhän kurkkaamassa!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)