Monday, February 22, 2010

{tahdon!}

ihanaa! kastehelmeä saa taas. riittääköhän rahat näihin suomen reissulla. mieletön hinku näihin astioihin. arvaatte varmaan miksi näistä tykkään. :)
kastehelmi was designed by oiva toikka in 1964. i'm so excited because i just found out that this product is available for purchase once again. i'm so hoping i'll have enough money to purchase some next time i go to finland. why does everything have to be so stinking expensive in finland though?

6 comments:

 1. Näyttääkin ihan sun astioilta ;) Nyt joka kuukausi parin astian verran rahaa säästöön, saat sitten kesällä ostella ;)

  ReplyDelete
 2. Niin miksi tykkäät: dots, dots dots.....

  ReplyDelete
 3. joo arvasin etta arvaatte miksi noi on kuin tehty mulle. :D

  suvi: rahaa pitaa myos saastaa auton vuokraukseen ja vaikka mihin. opiskelijabudjetti. saa nahda miten kay.

  sansku :)

  ReplyDelete
 4. Minäkin olen ihastunut nyt kastehelmeen, kun sitä on tullut myyntiin omenanvihreänä! Tosi raikas ja kesäinen väri. Ostoslistalla mullakin :D

  ReplyDelete
 5. Minun Kanadansukulaiseni sanoivat, että Arabiat ja Iittalat ovat kalliimpia Suomessa kuin Kanadassa?! Olisikohan Kastehelmenkin kohdalla näin, jos sitä vaikka siellä olisi saatavilla? Ei ole kyllä aavistustakaan mistä niitä siellä ostelevat. Asustavat Ontariossa.

  ReplyDelete
 6. tanja: mulle tulee aina mieleen oma lapsuuskin. enon perheellä oli näitä.
  suzhouren: täällä olen nähnyt tanskalaisessa lahjakaupassa iittalaa mutta valikoima on kovin pieni ja hinnat hunajaa. ontariossa on varmaan ihan suomi kauppakin. meillä ei.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)