Tuesday, February 23, 2010

{tottakai}


it sure would be fun to be a designer of things. any things. to see your products in people's homes. or even on a double decker bus in hong kong. how fun would that be!
väsyttää kovasti tänään. huonosti nukuttuja öitä taas viime aikoina. pikkunen herännyt pissalle keskellä yötä esim. (mitä ei ole tapahtunut pitkään aikaa ja nyt sitten montakin kertaa peräkkäin. höh.) tottakai äitsy pitää olla mukana veskissä vaikka osaa itsekin käydä. tottakai myös sen jälkeen pitää kömpiä meidän sänkyyn eikä omaan. ja tottakai pitää valloittaa koko sänky aina.
mutta toisaalta on sitten ihanaa herätä pikku tuhisijan vieressä.
olisipa vaan vähän enemmän energiaa taas tänään.
kova hinku skräpätä. jos tänä iltana jaksaisi.

3 comments:

 1. Meillä on onneksi tuollaiset vessakäyntiherätykset ohi. Mutta edelleen on niitä näin-pahaa-unta -herätyksiä. Harvemmin kyllä kukaan tulee viereen enää, onneksi.

  Muuten, oletko kattonut kastehelmi-astioita huuto.netistä? Sieltä saa varmasti halvemmalla kuin uusia kaupasta. Olen ostanut huuto.netistä vanhaa arabiaa ja on ollut ihan hyväkuntoista..

  ReplyDelete
 2. Hih, juuri eilen tulostin muutaman kuvan, kun sormia syyhyttää paperit ja koristeet askartelunurkkauksessa :D Jos edes muutaman sivun saisin aikaiseksi...

  ReplyDelete
 3. merja: tsekkasin huuto netin ja on siella kastehelmea. pitaa ensin katsoa mita ne maksaa uusina.

  tanja: mina skrappasin eilen illalla yhden sivun! hauskaa oli taas.

  sansku

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)