Thursday, February 11, 2010

{talviset södet kuvat}


mun piti pitää blogilakkoa mutta enpä taida jaksaakaan. vaikka monesti tuntuukin itsepuhelulta tämä meno niin oh well. :) ja on mulla muutama vakkarilukija sentään.
jotenkin niin ihanat kuvat että! mikskä noita kädenlämmittäjiä kutsuttiinkaan? opin tekemään tuollaiset kalanruotoletit mutten kyllä muista enää miten se menikään. pitääpä etsiä netistä ohje ja kokeilla siennalle.
jännityksellä odotan että miten siennan esikoulukuvat onnistuvat. eilen otettiin. en tiedä milloin ne saan.
uusi kysely! ----->
i was supposed to be on blogging strike but decided otherwise. i like blogging too much, i guess. :) so even though it feels like a monologue on most days, oh well! :) gotta stop feeling jealous of other bloggers' comments. :)
i love these pictures. i can't remember what those handwarmers are called but aren't they cute?
i once learned how to make those fishbone braids but do you think i'd remember now how to make them? no. need to find the instructions form the internet and try it on sienna.
i can't wait to see sienna's playschool pictures! hope we don't have to wait too long.
a new poll! ------>
later...

3 comments:

 1. Tietenkin on kivaa, kun edes joku kommentoi, mutta loppujen lopuksi teen omaa blogiani omaksi ilokseni. Olen myös ajatellut teettää blogistani kirjan, jälkipolvien "iloksi" ,esim. täällä: http://blog2print.sharedbook.com/blogworld/printmyblog/cutestblog/index.html tai onhan noita muitakin.

  Hauskoja nuo muhvikuvat ja mitä kaikkea muuta irmastudiosta löytyikään. Kuule, älä nyt vaan lakkoilemaan ala!!

  ReplyDelete
 2. clarissa: kiitos! mulla on aina valilla joku ihmeen blogi kommentti kriisi mutta sitten kaikki onkin taas ihan hyvin. hei, kiitti tuosta blogin printtaus vinkista. minunkin on pitanyt tsekata miten saisin ne printattua.

  ReplyDelete
 3. Höpö höpö, et mitään taukoa nyt pidä. Mä käyn päivittäin täällä, aina en vaan jätä kommenttia kun kone tökkii :P

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)