Monday, June 9, 2008

vasy

***
Picture from www.worth1000.com
***
Elama on todellakin maistunut vahan puulta viime aikoina. Ei nyt sentaan koko ajan mutta kuitenkin. Aloitin uuden laakityksen ja se on tehnyt mut tosi vasyneeksi seka pahoinvoitiseksi. Tanaan nukuin kahdet paivaunet ja silti oon ihan toot. Odottelen sivuvaikutusten poismenoa. Joskus mietityttaa nama laakkeet etta miten aiheuttavat moista kun niiden pitaisi vaikuttaa johonkin ihan muuhun.
***
Sienna on nukkunut joitakin oita taas huonosti. Ahdistus vaivaa edelleen meidan pikku tyttoa. Voi pienta. Ukkonen pelottaa, otokat, oudot aanet... Herkka tytto. Kunpa keksisin mika tuohon auttaisi. Laakareista ei ole ollut apua.
***
Hauskaakin on ollut kylla. Kaytiin kavereilla hyppimassa niiden tramboliinissa. Siennalla oli tosi hauskaa silla siella oli toinen pikkutytto kaverina hyppimassa.
***
Sitten on syoty onnessamme kesaherkkuja: kirsikoita, mansikoita, grillattua lohta... Ah!
***
Muuta en nyt jaksa kirjoittaakaan. Paassa pyorii ja vasyttaa, vasyttaa. Nyt menen sohvaperunaksi tollottamaan telkkua. Muuta en jaksa.
***

5 comments:

 1. "you can count the number of seeds in an apple, but you can't count the number of apples in a seed"

  or, according to this picture:

  "you can count the number of apples on a tree, but you can't count the number of trees in an apple"

  ReplyDelete
 2. Jarjetonta vasya myos taalla. Ja puulle maistuminenkin on tuttua, levottomuus, tyytymattomyys, apeuskin. Mutta aikansa kutakin, kylla sitten taas loytyy jotain mika helpottaa; nostattava ajatus, oikea suunta, hyva idea, mielenrauha ja ilokin.

  Kylla se Sienna siita. Kun saa kasvaa rakastavassa ja turvallisessa ymparistossa niin pikkuhiljaa tuollaiset pelotkin vaistyvat. Aikansahan nekin toki vievat ja kurjaahan se on valilla, mutta onneksi on aidin lammin turvallinen syli :).

  Hali.

  ReplyDelete
 3. Tuolla aiemmin mietit mitkä leffat voisit toivoa siskoltasi tuliaisiksi Suomesta ja mainitsit jotain Suomen historia-aiheesta...Oletko jo nähnyt muutamia vuosia sitten tv:ssä esitetyn Hovimäki -sarjan? Löytyy nykyään myös dvd-kokoomana. Aivan ihana historiapläjäys elävänä tarinana!! Ne sun täytyy nähdä, jos et ole vielä nähnyt!

  Siinä edetään vuosisatoja päähenkilöiden ja niiden jälkeläisten mukana. Romantiikkaakin löytyy;) Lisätietoa : http://ohjelmat.yle.fi/hovimaki/tietoa_ohjelmasta

  Ja Siennalle tietysti Astrid Lindgrenin Peppi, Marikki, Eemeli tai Lotta -dvd:t! Ehkä hän on vielä liian pieni, mutta noita sarjoja voisi jo aloittaa keräämään.

  Ja lastenkirjoista kotimainen Mervi Lindmanin Urhea pikku Memmuli. Siinä on upea kuvitus ja kirjassa seikkailee pieni tyttö joka pelkää pimeätä, hirviöitä, vessanpönttöä ym, mutta ei myönnä sitä vaan koittaa olla iso, urhea tyttö....

  ReplyDelete
 4. Voin samaistua väsyyn, vaikka omalla kohdallani se johtuu liian vähistä yöunista... Valvon liian myöhään joka ilta.

  Minusta kaikki nuo sun scrapbook layoutit ovat älyttömän hienoja!

  Jaksuja sinne!

  ReplyDelete
 5. stina: kiitti!

  vintage living: kiitti vinkeista! pitaapa lahettaa toivomuksia siskolle. :)

  riikka: kiitos! minakin kukun monesti hereilla aivan liian myohaan.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)