Thursday, January 1, 2009

{get it done silly}***
Sienna likes to play in the bathtub a looooooong time. I don't mind. I clean the bathroom while she plays or maybe read a bit. Or take pictures. :)
***
***
Sienna and daddy making Canada pancakes this morning. I like mine with fresh whipping cream, mashed bananas and strawberries. Yummy! :P
Grandma Dawn sewed us all aprons for Christmas.
***
***
I thought I'd try writing down some of my goals this year. Or I guess this is more like "things to do" list. I'm too good at procrastinating and need to learn to "just do it". Wish me luck. :)
***

11 comments:

 1. Ihanat kuvat Siennasta ja hauska tuo sinun lista. Viimeinen kohta "suomalainen ystävä" jäi etenkin mieleen. Onko sinulla tarkoitus etsiä suomalainen ystävä sieltä kulmilta?

  ReplyDelete
 2. Ihana Sienna!

  Listasi oli mielenkiintoinen ja siitä tuli mieleen kysymys, että kun kirjoitat käsin (ihan mitä vain kirjoitatki, kauppalistaa, päiväkirjaa tms) niin kirjoitatko myös suomeksi samoin kun tuossa listalla.

  Olen ajatellut, että olet niin englanninkielinen nykyään ja koska varmaan ajattelet englanniksi (?) että kirjoittaisitkin aina enkuksi?

  ReplyDelete
 3. nanna: Joo olen miettinyt jo kauan aikaa etta olisi kiva jos mulla olisi taalla Edmontonissa suomalainen ystava. Etta tulisi pidettya omaa suomen kielta ylla (puhuminen kovin kankeaa) ja etta Siennakin jopa ehka innostuisi viela suomen kielesta. Taalla on Suomi seura mutten ole saanut aikaiseksi kayda siella viela. Jospa tana vuonna. Kiva olisi.

  marita: Kauppalistat on aina enkuksi. Samoin kai suurin osa paivakirjoistakin nykyaan (nopea vilkaisu ainakin naytti). Joskus tulee jotain pienta kirjoitettua suomeksi kuten tuolla listalla. Varsinkin nykyaan kun bloggaan ja joskus on suomen kieli paalla bloggauksen jalkeen tai jos olen lukenut suomeksi jotain. Enkku on mun ykkoskieli kylla koko ajan nykyaan. Mutta viela kynsin ja hampain pidan kiinni suomalaisuudestani vaikka se vaikeaa onkin. Siksi tuo suomalainen ystava tuolla listalla. Etta saan olla viela sitakin - suomalainen. Mietin tuossa juuri etta olen puolet elamastani asunut muualla kuin Suomessa jo. Huh huh.

  ReplyDelete
 4. Sun listasi näyttää hyvin samanlaiselta kuin mitä itse kirjoitan. Huomaan että kun teen kauppalistaa tulee puolet suomeksi ja puolet englanniksi. Hassua.

  Voi tuota Siennaa että se on kaunis.

  ReplyDelete
 5. ^ samaa olin kirjoittamassa, tyttäresi on todella kaunis!

  Olen lukenut blogistasi vain uusimmat postaukset, ehkäpä joku päivä ehdin lukea myös vanhempia.

  ReplyDelete
 6. Hei!
  Ajattelinpa jättää puumerkkini. Olen jo jonkun aikaa käynyt vilkuilemassa blogiasi. Iloitsen siitä, että kirjoitat välillä suomeksi. Siitä ymmärtää ihan kaiken:)
  Ja yhdyn edellisiin, tyttäresi on todella kaunis.
  Terveiset täältä pakkasen keskeltä t:Sirkku

  ReplyDelete
 7. merja, tiinuska & sirkku: Kiitos kommenteista!

  sirkku: Kirjoittaisin useamminkin suomeksi mutta kun sitten mun enkunkieliset ystavat ei tajua sita. En jaksa kummallakin kielella. Hyvaa kieliharjoitusta suomalaisille kun kirjoitan enkuksi. :) Kiva kun jaksoit kommentoida. Meillakin on muuten kovat pakkastet juuri nyt. Noin -25C.

  ReplyDelete
 8. Hyvää uuttavuotta sinnekin. Tuli itse vietettyä se nuorten konffassa.
  Joo, tommonen lista olis ihan ok, mutta ei sitä uskalla kirjoittaa, kun näkee mitä kaikkea pitäiskään tehdä... ;)

  ReplyDelete
 9. Minäkin nykyään kirjoitan usein englanniksi kauppalistoja, muistilappuja ym. En oikein edes mieti millä kielellä teen, huomaan sitten vaan tehneeni jommallakummalla. Yhä enemmän se enkku alkaa olla päällä mullakin. Samoin jos mutisen jotain itsekseni, mutisen usein englanniksi. Mutta laskeminen onnistuu parhaiten suomeksi. Olen jostakin lukenutkin, että laskeminen säilyy äidinkielellä pisimpään. Ihan yksinkertaisetkin laskutoimitukset, esim. kuinka monta karkkia on pussissa jäljellä (hih), teen aina suomeksi.

  Tosi suloisia kylpykuvia Siennasta!

  ReplyDelete
 10. riikka: Joskus kirjotan suomeksi asoita joita en halua muiden tajuavan. Kiva kun on oma salakieli. :D Mina lasken enkuksi myos. Meidan ero johtunee siita kun sulla on sentaan joiden kanssa aina puhua suomea. Enkkua, enkkua vaan tama mun elama. Blogijuttuja suomeksi valilla vaan. Jos loydan suomalaisen ystavan itselleni niin ehka suomenkieli alkaa taas pilkahtamaan enemman.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)