Sunday, January 18, 2009

{the ice slide}

Fun! :)

5 comments:

 1. Oh my, Sienna is so beautiful (like her mommy). I love the pictures of the two of you together. And it's wonderful to post her art --- what a validation it is to her as a creative human being. Thanks for visiting my site.

  ReplyDelete
 2. Täällä minä taas! Käyn kyllä päivittäin, mutta on muka liian vähän aikaa kommenttien jättämiselle.

  Ihana, että Jay pakottaa ottamaan äiti-tytär kuvia. Minusta ja lapsista on ihan liian vähän kuvia. Joskus sentään muistan tyrkätä kamerani toisenkin käteen, mutta liian harvoin edelleen.

  ReplyDelete
 3. Täällä olisi vaikka kuinka paljon kommentoitavaa. Mahtava jääfestivaali. Meilläpäin ei ole ikinä mitään kivoja julkisia tapahtumia. Ihania kuvia susta ja Siennasta. Onnistuneita sinustakin, me naiset ollaan vain liian kriittisiä itseämme kohtaan. Minäkin inhoan kuvia itsestäni, mutta nuo yhteiskuvat lasten kanssa ovat tosiaankin tärkeitä.

  Aiemmin puhuit intiaanijutuista, olen jonkin verran ollut perillä mutta en ihan kaikkea ole tiennyt. Aiotteko Siennan kasvatuksessa ottaa huomioon hänen intiaanitaustaansa, eli esim. lukea kirjoja siitä tai omaksua tiettyjä intiaanikulttuurin tapoja, ruokia tms?

  Tsemppiä niihin päiviin jolloin on rankkaa Robinin kanssa. Voin uskoa että tunteet ovat joskus ristiriitaiset ja huoltajaa koetellaan.

  ReplyDelete
 4. meri: Thank you. I have a hard time seeing pictures of myself but I try not to be too vain. :) I get so excited when Sienna does anything craftsy or artsy. Sometimes I wonder if people get sick of seeing every little drawing she makes but they are treasures to me. I LOVE kids' art. I'm so excited that she likes to do it.

  merja: Joo mahtava oli. :)

  tanya: Ei ongelmia (some Finglish for ya :)). Nyt itsestasi kuvia ottamaan!

  riikka: Edmontonissa on melko paljon festivaaleja. Monia kivoja. Mun lemppari on se Heritage Festival (on tuossa labelsissa erikseen, jos olet sen missannut). Joo kauhean kriittinen olen itseani suhteen. Mutta yritysta on olla hyvaksya itseni vasyneine silmineen ja pisamaine ihoineen (muitakin lantteja sielta loytyy). :D Minusta on ihana etta Siennassa on inkkaria ja aion yrittaa jotenkin haalia tuotakin hanessa. Silloin talloin kaydaan Vancouverissa josta heimo on kotoisin ja aiotaan aina siella kaydessa oppia lisaa aiheesta. Siennan isoisan isa oli kuuluisa intiaanipaallikko! Minusta ihanaa tuo kaikki. Olen aina rakastanut aborigi ihmisia ja heidan kulttuureitaan. Pitaa etsia taalta meidankin lahelta Pow Wow tapahtumia. Jos Sienna vaikka innostuisi hoop dancing:sta. Kiva olisi. Mutten aio "pakottaa" mitaan. Bannockia pitaa oppia tekemaan tietty ja jos on joitain muitakin ruokia. En viela itse niin kauheasti tieda tuosta heimosta. Rikas heimo. Jotenkin ihana tietaa etta se on osa Siennaa ja sieltakin pain voi tulla apua jos sita Sienna koskaan tarvitsee. Kylla ehdottomasti aiotaan haalia tuota osaa Siennassa. Niin, valilla on rankkaa Robinin kanssa mutta kylla sita sitten jaksaa taas. Robin tuo kylla usein minussa huonot puoleni esiin. Ja mina kun aikoinaan aina luulin etta olin maailman karsivallisin ja kiltein ihminen. :) But it's all good. Hyvaa kokemusta kaikki meidan elamassamme.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)