Tuesday, October 6, 2009

{vali vali}

saako valilla valittaa?
no valitan vaikkette antaisikaan lupaa. :)
kuva napattu netista silla...
...meidan syksy ei tunnu talla kerralla olevan kovin haappoinen. tuntuu etta puut eivat ole yhta kauniita kuin viime vuonna esim. vahan kellertavia mutteivat sellaisia kirkkaan keltaisia kuten viime syksyna. minut tama saa valitustuulelle silla syksy on lemppari aikaani ja odotan aina innolla kauniita puita. nyt tuntuu etta tuuli vie lehdet mennessaan ja en ole saanut nauttia kauniista syksysta. ihan epista!!! :) ei mut ihan oikeesti olisi ihana jos puut olisivat taas upeita. mulla on fiilis etta kohta on ensi lumi tulossa ja en saanut nauttia taysin syksysta ensin. me not likey! :(
sitten voisin viela valitella laakkeiden sivuvaikutuksista kun kerran on valituspostaus menossa. aloitin taas astmasuihkeen ottamisen (mun hengitys on usein tosi surkeeta) ja siita johtuen kadet tarisee. oli vaikea laittaa ripsaria tana aamuna. minka takia kadet tarisee kun laakkeen pitaisi auttaa hengitysta? mita astmasuihkeella on kasien kanssa tekemista? en oikeen vaan tajua naita laakkeita joskus.
sitten aloitin eraan toisen laakityksen ja siita on ollut seurauksena aly vasymys ja tuntuu ettei aivot oikeen pelaa. kuulenko jonkun sanovan etta sittenhan tuo kuulostaa normaalilta sanskun menolta? :D ei mut ihan oikeesti. olen jo muutenkin vasy fibromyalgian takia, en tarvi viela lisaa vasymysta laakkeiden takia.
eli odottelen laakkeiden sivuvaikutuksien loppumista. loppuuhan ne joskus, eiko lopukin? lopulta laake tajuaa etta mihin sen pitaisi vaikuttaa eika johonkin ihan muuhun? elan toivossa ja kiittelenkin ettei taman kummempia valituksia sentaan tanaan.
ai niin, viela yks nopee vali vali. ruoka on ollut kovin tylsaa viime aikoina. mulla on kausia kun tuntuu ettei mikaan oikeen maita. kaikki tuntuu tylsalta. no, nautin sentaan letuista murskattujen banaanien ja kermavaahdon kanssa (meidan yleiskonffa traditio). mutta muuten ruoka on ollut kovin plaah:ta taas kerran. mitas keksis ruokavaliota piristamaan? kuka tulisi meille kokkaamaan jotain kivaa ja herkullista?
(image via google image search as our fall colors s-u-c-k this year)
(and my english speaking friends, you didn't miss anything at all) :)

2 comments:

 1. Voi, kyllä sulla oli syytä valittaa...

  Syksyssä juuri värit on niin ihania! Täällä on tänä vuonna ollut ihana väriloistoa ja olen napsinut kuvia, vaikka kuinka paljon. :)

  Lääkkeiden sivuvaikutuksista en oikein osaa sanoa mitään... Toivottavasti helpottaa pian!

  Ruokavinkkejä:
  - Rahka (ei kyllä vissiin ole ruoka;) )
  - Uunikasviksia ja kanaa Nam, nam!
  - Kasvissosekeitto ja tuoretta leipää

  Tsemppiä loppuviikkoon!

  ReplyDelete
 2. No voi kurjuus noiden lääkkeiden kanssa! :( Toivottavasti sivuvaikutukset hälvenevät eivätkä kiusaisi kauaa. :(

  Täällä on myös kovat tuulet nyt. Syksyn värit on tulleet kuitenkin esiin, mutta eipä tuolla ulkona hirveästi viitsi niitä ihastella, kun tuulee ja sataa. Ihan myrskyjä ollut :(

  Lähetän posiitivisia asioita ja ajatuksia! ♥

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)