Wednesday, December 15, 2010

{this & that}

 one of my blogging friends agreed to do a magazine exchange so i was able to get finnish christmas magazines. (kiitos mannukka!) the chocolate didn't last long, needless to say. here are some of my favorite things from the magazines.
 
 so cuuuuuuute!
 another cutie. this hedgehog could help your home stay clean. these go near a front door and is meant to degunk (i think i just made that word up :)) your shoes.
 niin suomalainen kuva että. värikkäät, itse kudotut sukat kuivumassa patterilla. piti ihan ottaa kuva. :)
 kivalta tuntuva peli. ostaisin. :)
 hyvää joulua = merry christmas
 jippii! :D

 täällä on tapana koristella kuusi ajoissa. mikäs siinä kun useimmilla on tekokuusi. sitten saa nauttia joulufiiliksestä rauhassa ja pidempään. mekin yleensä koristellaan heti joulukuun alussa kuten tänäkin vuonna. joulufiilistä on vaikka muille jakaa. 
 en muista olenko koskaan aiemmin nähnyt sateenkaaren talvella. mitäs mieltä olette - onko harvinainen näky?
i can't seem to think ever seeing a rainbow in the winter. is it as rare of an occurance as i seem to think?

3 comments:

 1. Meilla kuusi otetaan esille ja koristellaan heti Kiitospaivan jalkeen. Mieheni on jouluhullu ja rakastaa joulua enemman kuin mitaan muuta juhlaa. Itse en valita joulusta kummemmin, vaikka en jaksaisikaan odottaa etta paasisin jakamaan suomalaisia joulutraditioita ja ruokia omien lasteni kanssa joku paiva tulevaisuudessa( jos niita siunaantuu joskus).

  Hauskaa joulunodotusta ja terveisia Nykista!

  ReplyDelete
 2. katz nyc: kiitti kommentista! minusta on kiva että joulusta saa nauttia pidempään. itse joulupäivän jälkeen haluan aina poistaa kuusen ja koristelut nopeasti joten kiva että joulukuun ajan saa olla joulufiiliksillä. minä olen ollut tosi surkea pitämään suomalaisia jouluperinteitä. jotenkin tuntuu että pakotan niitä muille kun minä vaan oon suomalainen. vaikea selittää. mutta torttuja aion tehdä ja lanttulaatikkoa. tänä jouluna teen kyllä riisipuuroakin ja piilotan mantelin sekaan siennalle löydettäväksi.
  toivottavasti lapsitoiveesi toteutuu ja sinun ei tarvitse odottaa niin kauan kuin meidän piti. mutta odotus on kyllä sitten sen arvoista kun se lapsi tulee. nyt menen tsekkaamaan onko sinullakin blogi. :)

  ReplyDelete
 3. Kiva kun sait lehtiä ja Geishaa :)

  Kaunis kuusi teillä.

  Ihanat taivaskuvat :)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)