Friday, March 5, 2010

{hi hii}

Tätä noudattaen pääset taatusti ajoissa rantakuntoon. *TENAVADIEETTI*
Jo pitkään tunnettu tosiasia on, että kaksivuotiaat ovat yleensä hoikkia. Lastenlääkäreiden, röntgenhoitajien, ravintoterapeuttien ja turhautuneiden äitien yhteistyönä laadittiin tämä uusi dieetti. Se on edullinen, vaihteleva ja ravitseva.
1. PÄIVÄ
Aamiainen: Yksi keitetty muna, viipale paahtoleipää aprikoosihillon kera. Syö kaksi hyppysellistä munaa, ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä, ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteillesi.
Lounas: Neljä väriliitua (värillä ei väliä), kourallinen murskattuja perunalastuja ja lasi maitoa (kolme siemausta, kaada loput lattialle).
Päivällinen: Keksi, kaksi kymmenpennistä ja viisikymmenpenninen. Yksi roska sohvan alta.
Iltapala: Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle. Palanpainikkeeksi neljä siemausta iltakylpyvettä. 2. PÄIVÄ
Aamiainen: Ota eilinen paahtoleipä keittiön lattialta ja syö se. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä.
Lounas: Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa. Puraisu leikkipuistosta tuodusta tupakantumpista (jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemään pois) jääkuution kera.
Välipala: Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo se sitten sisälle ja pudota matolle.
Päivällinen: Kivi tai kuivattu herne, työnnetään ensin vasempaan sieraimeen. Sekoita limonadia perunamuusiin. Syö lusikalla.
3. PÄIVÄ
Aamiainen: Kaksi lettua ja runsaasti hilloa, jonka hierot hiuksiisi. Lasillinen maitoa. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkari matolta, nuole karvat pois ja piilota se sohvatyynyjen väliin.
Lounas: Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä. Tunge suusi täyteen leipää ja yökkää se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa pöydälle ja nuole se siitä.
Päivällinen: Jäätelöä, kourallinen perunalastuja, kahvia (jos toiset eivät huomaa).
4. PÄIVÄ
Aamiainen: Neljännestuubi hammastahnaa, palanen saippuaa ja oliivi. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä murot koiralle.
Lounas: Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun.
Päivällinen: Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Jätä lihapullat lautaselle. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi.
Dieettiä on hyvä tehostaa sopivalla liikunnalla. Tässä muutama esimerkki:
- Kieri ja vääntelehdi supermarketin lattialla, vahvista samalla äänihuuliasi voimakkaalla karjunnalla. Pistä hanakasti vastaan kun Securitaksen mies raahaa sinua ulos kaupasta.
- Juokse joka paikkaan, väliin hypähdyksiä. Kaatuile säännöllisesti, ylös kampeaminen vahvistaa lihaksia monipuolisesti.
Muista taas äänihuulet: huuda juostessasi.
- Pyydä pukeutumistilanteisiin sparraajaa. Vastustele pukemista kaikin voimin. Älä tyydy ensimmäsiin vaatteisiin, vaadi saada vaihtaa ne ainakin kolmeen kertaan.
(dieetti löydetty täältä)
kiitti suvi! paras nauru pitkään aikaan. :D

9 comments:

 1. Paras juttu pitkiin aikoihin. Pitää kyllä laittaa muistiin, tottahan tuo on, melkein!

  ReplyDelete
 2. ehkä aprillipäivänä vois kokeilla tätä!

  ReplyDelete
 3. Oliskohan tässä laihdutuskuuri minulle :) kiitos sunnuntai aamun nauruista!!

  ReplyDelete
 4. Tätä laihdutuskeinoa en ole vielä kokeillutkaan!! :D

  Minun kauneimmat naiset top3 listalla on myös Angelina Jolie ja Sienna Miller. Trio täydentyy Elle Macphersonilla.

  Kiva kirjanmerkki sulla ;D

  ReplyDelete
 5. Hauska.
  Tarvetta oli just tuollaiselle dietille!
  :)

  ReplyDelete
 6. Kuullostaa tosi hyvälle=DD Mukavaa naistenpäivää!

  ReplyDelete
 7. tanja: minakin juuri muistin elle macphersonin mutten sitten lisannyt enaa ketaan listalle. sama maku meilla. :) kirjanmerkki on kovassa kaytossa. ja ihana on! <3

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)