Tuesday, March 2, 2010

{wallpaper love}
new blog find:
all kinds of fun stuff. check it out.
i don't know why but lately i've been so in love with wallpaper. i want, i need, i gotta have. :)
it reminds me of my grandma's apartment in the early 70's.
so does the lamp in picture #3. it looks like a modern version of her brown 70's lamp. me likey. :)
i love it when people aren't scared of color in their home. so often scandinavian homes are white, white, white. i'd love white if i lived somewhere warm but there's enough white stuff (read: snow) here during our long winters. i like to surround myself with warm colors.
the wallpaper i'd like in my living room is in this posting.

5 comments:

 1. Musta olisi ihana tapetoida. Tuntuu vaan hölmöltä tapetoida vuokra-asuntoa. Ja muhun uppoaa enemmän uudemmat tapetit, kuin retrotapetit :P

  ReplyDelete
 2. suvi: mina haluaisin sen harmahtavan unikko tapetin jonka postasin aiemmin. yhteen olohuoneen seinaan vaan. <3 tama koti ei ole minun tyylinenkaan mutta joskus tykkaan katsella tallaisia varikkaita "vahan sita ja tata" koteja. piristavia.

  ReplyDelete
 3. Värikästä oli ja ihania Steiner-nukkeja! Samaa mieltä, pohjoismaiset kodit ovat nykyään vain valkoisia. Luulen kyllä, että värit ovat tulossa takaisin.

  ReplyDelete
 4. Minä toisaalta ihailen värikkäitä, kuviollisia ja räikeitä tapetteja. Mutta toisaalta saisin varmasti päänsärkyä, jos asuisin itse tuollaisissa huoneissa. Kummallinen ristiriita :D

  ReplyDelete
 5. suvi: ei kantsi tapetoida vuokra-asuntoa. rahaa vaan saastoon aina omaa kotia varten.

  clarissa: kauniitahan ne monet valkoiset kodit ovat mutta mulle tulisi ainakin kylma ja plaah olo jos elaisin niin. mutta en nyt ihan nain kirjavassa tykkaisi elaa myoskaan. :)

  tanja: monesti laitan tanne kuvia sellaisestakin joka ei ole 100% omaa tyylia. en minakaan tallaista kotia haluaisi. mutta kiva jotenkin katsella naita kuvia silti.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)