Wednesday, March 10, 2010

{lounastreffit ja lumihome}

wall stencils
via www.decor8blog.com


www.yourwallpaper.se
wallpaper by ferm living
Y
pienet kivet wallpaper by
www.marimekko.fi
eilen käytiin siennan kanssa keskustan lähellä olevalla ostarilla. lounastreffit jayn kanssa. kun oltiin ostarin food court:ssa niin hymyilytti vähän tarjolla oleva ruoka. oli nimittäin intialaista, taimaalaista, korealaista, italialaista, ukrainilaista, kreikkalaista, kiinalaista, new yorkilaista ja vaikka minkä maan ruokaa. tyypillisesti kandalainen juttu. täällähän on ihmisiä ympäri maailmaa.
mielettömästi lumihometta kaikkialla kun lumet on sulaneet aika paljon. meidän etupihallakin. yöks. hengittäminen onkin sen mukaista taas. voisin ihan hyvin skipata siihen kohtaan kevättä kun tiet on puhdistettu hiekasta, roskat poistettu kadun laitamilta, lumet täysin sulaneet ja lumihome poissa.
sitten voinkin aloittaa valittamaan siitepölyallergioista. :)

2 comments:

  1. Just tänään Hesarista luin, et Helsingin lumikasat (ne lastausalueet, joille on haittalumet talven aikana viety) ei ehdi sulaa välttämättä koko kesän aikana. Sairasta :D Täällä tulee olemaan loskaa varmaan 3 kk putkeen, kunhan noi alkaa kunnolla sulamaan.

    ReplyDelete
  2. huh huh! niiden pitaisi tehda sinne sitten kelkkamaki lapsille. lapset olisivat onnessaan jos paasisivat kesalla maen laskuun.

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)