Monday, April 26, 2010

{hauska unelmoida}

awww! Y
{all images via google image search)
tänään tekisi mieli olla pyjamissa koko päivän ja mennä peiton alle lueskelemaan. voi kun joskus saisikin. huokaus.
me ei koskaan lotota. mutta jayn luokka oli yhdessä ostanut lottorivin ja jännitti että olivatko voittaneet 41 miljoonaa kun kuultiin että voitto tuli edmontoniin. :) mutta ei olla miljonäärejä näköjään ja ihan hyvä niin.
vuosia sitten ostettiin jayn iskälle isänpäivälahja. meistä tuntui että se vielä tarvitsi jotain piristystä joten ihan huvin vuoksi laitettiin siihen lotto lipuke mukaan. arvaatte varmaan... jayn iskä voitti noin 3500 dollaria! olisi voittanut enemmänkin mutta oli monta voittajaa sillä viikolla joten summa pieneni. mutta melko yllättävä lahja se oli silti. :)
mitä tekisit jos voittaisit lotossa? kaikkihan aina tykkää suunnitella, eikö?
minun lista:
*upouusi muttei mikään luxus koti (en tarvitse hienoa, mutta uusi koti olisi kiva, me ei olla remppaajia). portland, oregonissa! sekä kesäasunto cannon beachillä! :)
*asunto espalla tai kaivarissa kesäisiä ja jouluisia suomi reissuja varten, ehkä jopa mökkikin.
*pitkä loma välimeren saaristossa ja kaupungeissa.
*maksaisin mun suosikki taiteilijoille yksityisistä taidekursseista.
no, taidan jättää tuon listan tuohon. ei mulla ole mitään kummallisia toiveita. olisi ihana kyllä pystyä auttamaan muita. olen aina haaveillut että voisi salaa jättää esim siivoojille tuhat dollaria yllätyksenä odottamaan löytämistä. pikku viesti että kiitos hienosta työstä. kukaan ei koskaan muista siivoojia. kampaajat ja tarjoilijat täällä saa tippejä. minusta siivoojat ansaitsevat niitä eniten. mahtava olisi jättää moisia rahaylläreitä monille sitä tarvitseville. yksinhuoltajille jotka elävät palkasta palkkaan, jne. olisipa hauska! minusta siitä tulisi onnellisempi olo kuin että jos itselle ostaisi sitä sun tätä.
i wish i could have a pyjama day today. just snuggle in bed and read. but no such luck, of course. just one of those days when it's hard to get going.
we never gamble but jay's class had bought a lottery ticket together. we heard that someone in edmonton won the 41 million dollars. for a while we imagined we'd be millionaires. :) fun to imagine but i don't know if i'd want to be a millionaire. maybe. maybe not.
years ago, we bought a father's day gift to jay's dad and we felt it needed a bit of something still. just for fun we got a lottery ticket for him. well guess what? he won about 3500 dollars! he would have won a lot more but many people did well that week. pretty nice father's day gift, eh? :)
what would you do if you won couple of million dollars?

2 comments:

 1. use it to come see you more often!!!

  ReplyDelete
 2. Oh.. I can almost not concentrate having seen those little bunnies.. How cute are they!!

  2 million US?
  Well, I'd immediately get a lovely hide-away in Sweden - a base for me and my family.
  I'd upgrade the lives of my loved ones.
  I'd invest in the best education & future for my children.
  Then I'd upgrade my own life.

  You?

  x Charlotta

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)