Friday, September 26, 2008

{finds}


***
www.potterybarn.com
***
Love the orange door and the black feather wreath. Love the updated Halloween decor. Love the pink lollipop trees. Love color themed parties.
***

7 comments:

 1. Onpas tosi ärtsyn värinen ovi! En ottaisi itselle mutta tuossa talossa ja aHalloween rekvisiittaan sopii loistavasti.

  ReplyDelete
 2. Niin ehka minunkin olisi pitanyt sanoa etta tassa kuvassa se ovi on kiva. Itsekin mietin etta maalasiko oven joku ihan vaan Halloweeniksi ja sitten maalaavat uudestaan arkipaiviksi. Siinapa hommaa riittaisi. :) Irlannissa oli aina kiva kun ovet maalattiin vaikka milla vareilla. Piristavaa.

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana tuo keskimmäinen kuva! Taidankin jossain vaiheessa siirtää kuistille ostamani ison lyhdyn sisälle!

  Ja siis onko kranssi "wreath" enkuksi? Kirjoitin pari viikkoa sitten kirjeen jenkkeihin ja kranssi sai mielenkiintoisen käännöksen, kun en tiennyt mikä se on :)

  ReplyDelete
 4. Voi miten ihania kuvia täällä taas.
  Ja minä tykkäsin tuosta Siennan "tietsikkapeliä" -videosta. Oli jotenkin ihanan yksinkertainen ja sulonen pätkä. =)

  ReplyDelete
 5. nanna: Jep, wreath = kranssi (itse en ole koskaan tuota sanaa kayttanyt aiemmin!). Joskus tulee melko hyvaa Finglishia kun yrittaa kaantaa jotain suoraan toiselle kielelle. :)

  melkoelli: Minustakin se video oli tosi kiva. Joskus ne arjen pikku jutut on niin ihania. Kun muistaisi aina ja ikuisesti joka ikisen hetken, miten Sienna tekee kaiken. Siksi tykkaan ottaa kameralla noita pikku arki patkia.

  ReplyDelete
 6. Herkullinen toi pinkki kuva, tekis mieli raapia tietsikan näyttöä :D

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia!!

  Oranssi ovi on ihan mieletön. Ja tuo seinäkuva talosta on loistava idea. Vielä parempi (lue: karmivampi) olisi kuva Psyko-elokuvan talosta... Halloweenia kerrakseen!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)