Tuesday, September 2, 2008

{kolme vee}***
Meidan pikku tytto on kolme vee! Uskomatonta. Niin se aika vierahtaa.
Synttarikemut on vasta lauantaina. Nyt jalkikateen harmittaa etta meni suunniteltua noin. Olisi pitanyt vaan juhlia eilen, oikeana synttaripaivana. Jotenkin latisti vahan tunnelmaa kun tiesi etta kemut vasta lauantaina. Mutta oli ihan kivakin paiva silti.
Aamulla Sienna kauli fun foam:staan kakun ja se koristeltiin marmorikuulilla.
Natti mekko paalle, ostettiin smoothies ja sitten kirjakauppaan leikkimaan. Jayn piti olla eilen toissa, harmi. Kirjakaupassa on aina kivaa. Siella on Thomas junaleikit ja muuta hauskaa aina. Siella vierahti pari tuntia kivasti. Kirjakaupassa aina toivon etta olisin rikas ja voisin vaan lapata kamaa ostoskarryyn. Unelmoin kodista jossa olisi lattiasta kattoon ulottuva kirjahylly taynna ihania kirjoja. Tikkailla pitaisi kurkotella ylahyllyihin. :)
Robin osti Siennalle pikku siilin joka on niin suloinen etta. Mina ostin muutaman synttarikirjan viela ja seinatarroja Siennan huoneeseen.
Tultiin kotiin huilimaan vahan ja annoin Siennalle yhden lahjoistaan: uusi Toopy & Binoo dvd. Sienna tykkaa niin T&B:sta.
Illalla mentiin Jayn tadille ja sedalle juhlistamaan niiden haapaivaa. Ei me yleensa juhlita kenenkaan haapaivia. Oli vaan kiva get-together. Sienna sai pomppia niiden trampoliinissa.
Mutta tuli vahan plaah olo kun ei pidetty Siennan kekkereita eilen. Jotenkin sellainen "puoliksi synttari" olo vaan. Tasta lahtien kylla juhlitaan aina sina paivana kun on syntymapaiva. Olipa se sitten maanantai tai ei ja paasisipa kuka sitten paasisi kekkereille.
***

9 comments:

 1. Mä en kestä itseäni, kun en eilen erikseen pistäny sähköpostilla onnitteluja!!!!!!! Huono täti!!!! Mutta ajattelin että Sienna saa sitten paketin yhteydessä kortin (mikäli joskus saan sen paketin postiinkin asti!) ja onnittelut. Mutta muista kertoa, että Nida-serkulta ja kaikilta meiltä suuren suuret onnittelut!!! Aika menee liian nopeasti, eikö?

  Ihana toi paita/mekko tossa kuvassa. Mulla oli ala-asteella samanlainen paita mutta mustavalkoisena ;)

  ReplyDelete
 2. .. Ja arvaa mikä morkkis mulla on, ettei nidalla ollut ollenkaan 3v-kemuja! kaikki tuli vaan käymään millon sattu (nidahan oli kuumeessa) ja sitten lopulta tuntui hölmöltä enää järkätä juhlia, kun oli lahjat ja kaikki jo saanut. Olis silti vaan pitänyt! Ens vuonna sitten sellaiset kekkerit PAKKO pitää, ettei Nida vaan ajattele, ettei sitä juhlittais. Sanoo kyllä itse että tykkäs juhlistaan, mistäköhän se puhuu... :D

  ReplyDelete
 3. suvi: Ei huolia, Suvi. Eilen oli muutenkin sellainen "puoli synttari vaan" fiilis. Myohaiset paketitkin on aina kivoja kun sitten tuleekin yllarina. Tuntuu sitten myos vahan special kun ei tule isossa lahjarytikassa. Ensi vuonna sitten Nidallekin kemut. Joskus menee kuten menee (kuumeita ei voi ennustaa). Minakin toivon ettei Sienna nyt vaan tule kipeeksi kun Robin toi Floridasta mukana kunnon flunssan.

  ReplyDelete
 4. Niin ja viela... Mua harmitti eilen kun oltiin luvattu menna sinne Jayn tadille. Olisi pitanyt vieda Sienna edes Taco Del Mar:n syomaan ja sitten tehda jatskikakku. Kaiken olin sunnitellut vasta lauantaiksi. Tyhmasti meni tana vuonna. Mutta eikohan lauantain kekkerit sitten pirista tata puoliksi mennytta synttari fiilista.

  ReplyDelete
 5. Niin ja VIELA... Tuo vihrea/valko paita on Marimekon paita. Se oli jaanyt edellisesta paivasta yoksi paalle. Pinkki mekko oli paalla Siennalla eilen.

  ReplyDelete
 6. Onnittelut isollepienelle tytölle!

  Olin jotenkin kuvitellut Siennaa jo alkuvuonna 3 täyttäneeksi. Ehkä pitkät tummat hiukset tekevät vanhemman oloiseksi.

  Tiedätko minkä kokoinen Sienna nyt on?

  ReplyDelete
 7. Onnea, onnea, pikku Sienna -prinsessalle!!

  Meillä vietetään aina synttärit vasta viikonloppuna(la tai su), jos synttärit on oikeasti arkena, viikolla. Ei vieraat ehdi käymään töiden jälkeen tai pitemmän matkan päästä :( Lasten synttäripäivänä tuntuu joskus erityisen pahalta, että isovanhemmat ja suurin osa sukulaisia ja ystäviä asuu Kuhmossa...

  Siennan pusero on nätti. Hänelle sopii tuo väri.

  ReplyDelete
 8. Ruusuiset onnittelut synttäriprinsessalle! :)

  Mulla oli samanlainen plääh-olo kuopuksen 1v-päivänä, joka osui keskelle viikkoa ja juhla pidettiin lauantaina. Itselle viimeisen vauvani 1v-päivä oli "henkisesti" niin iso juttu, että tuntui pahalta kun päivä olikin vaan tavallinen arkipäivä. Mutta ei se enää jälkikäteen haittaa, ja voihan ajatella niinkin, että Sienna saa kaksi special-päivää, itse syntymäpäivän sekä päivän jolloin juhlitaan.

  En malta odottaa lukea Siennan juhlista!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)