Tuesday, September 30, 2008

{me lovey!}


***
Olen postannut Mr Maker lasten ohjelmasta aiemminkin. Ihana BBC ohjelma jossa hauska Mr Maker aina askartelee kaikkea kivaa. Nama on tehty ohentamalla maalia vedella ja sitten laitetaan muutama pilkku maalia ja puhalletaan se pillilla tuolleen. Pitaa tehda Siennan kanssa!
***
***
Tanaan siis olen ihan onnessani lasten ohjelmista (taas kerran). Sid the Science Kid on tosi kiva ohjelma myoskin. Sienna ei siita viela tykkaa (vahan isommille tarkoitettu) mutta minun tekisi mieli se aanittaa joka paiva jotta Sienna nakee sen sitten isompana. *pyoritellaan silmia yhdessa* :D
***
Nouky & Friends on aivan alyn suloinen lasten ohjelma.
www.noukies.com/noukyandfriends
***
***
Ja uusin loytoni... Louie!!!! Meilla tama ei nay. BBC:n ohjelma jonka loysin netissa etsiessani jotain muuta. Aivannnnihana!! Voi etta kun toivon etta tama tulisi meillakin!!!! :D Louie opettaa piirtamaan ja kun on piirtanyt ja sitten varittaa jutun, se tulee eloon. Tsekatkaa Louien theme tune tuosta linkista. Ihana!! :)
There's tons of fun stuff on this BBC's web site. I just found videos of kids doing dances around the world. Check it out. :)
***
Olen askarrellut vahan ja muutakin kerrottavaa olisi. Jos ennattaisin viela postata myohemmin uudelleen. :)
***
Happy Birthday Karly!!!!!!!!!!!!!!!! :)
***

7 comments:

 1. Heippa, Sansku!

  On ollut hienoa löytää tämä blogi ja ajatuksesi. Arvostan sitä, että kerrot uskostasi ja esim. adoptiosta avoimesti. Sinun ei todellakaan tarvitse miettiä, onko tämä "riittävän kiinnostava" blogi vai ei. Minua se ainakin on KOSKETTANUT.

  Olemme mieheni kanssa kärsineet sekundaarisesta lapsettomuudesta... pian 5 vuotta toivottu ja rukoiltu toista lasta. Ei onnistu, vaikka kaikki keinot on otettu käyttöön. (Tuli mieleen tuo sinun kertomus.) Seuraava on sitten adoptio. Oltiin jo jonossa, mut päätettiin sittenkin kokeilla lapsettomuushoitoja, kun yksi biologinen lapsi - ihmeiden ihme - kuitenkin on. Nyt kaduttaa hukkaan heitetty aika... voimat on ihan loppu, itkettää ja väsyttää. Usko Jumalaankin on koetuksella. Tiedän, mitä on olla ihan loppu.

  Sinun blogisi antaa voimia uskoa, että Jumala on. Ja että joskus tapahtuu ihmeitä.

  Siunattuja, onnellisia päiviä sinulle Sansku:-) Nauti lapsestasi, suloisesta tytöstä.

  ---------------------------------
  Koskettavaa oli lukea isä Mitron (joka on ollut syvästi masentunut)ajatus Helsingin Sanomista 3.9. "Kyllä Jumala loi maailman ja antoi meille tämän elämän yhdeksi suureksi nautinnoksi ja kiitoksen aiheeksi." Jaksetaan uskoa siihen! Kyllä kaikella on tarkoituksensa... vaikka välillä on niin pimeää...

  ReplyDelete
 2. Loui nimeltaa. Ranskalainen lastensarja on taalla meillakin suuri hitti, nimeltaan Didou [ diduu]

  Hauskan nakoisia ne ekat kuvat - Mr Maker!

  ReplyDelete
 3. himmea helmi: Voi kiitos kommentistasi! Ihana etta olen voinut omilla kokemuksillani tuoda valon pilkahdusta sinulle jotenkin. Ei ne muut oikeen tajua miten iso koettelemus tuo lapsettomuus on. Empatiaa opimme kovasti omista koettelemuksistamme. Jopa oman vahvan uskonikin kanssa lapsettomuus todellakin vei kaikki voimat. Jaksa vaan uskoa. Kaikella ON tarkoitus. Hyvaa tulossa kaiken taman koettelevan jalkeen. Nyt vahvistit tunteeni etta minun pitaa jatkaa tuon "plan of happiness":n selittaminenkin. Se auttaa kun tajuaa miksi kaikkea tapahtuu. Yritan kirjoittaa siita heti kun ennatan. Numero kolmosen jalkeen alkaa ja tulla paljon enemman valoa ja ymmarrysta. Ymmartaa tata joskus niin alyn vaikeaa elamaa. Koettelemushan se siltikin viela on mutta ainakin on rauha sydamessa ja toivo paremmasta. Paljon haleja taalta minulta sinulle! Jakseluja! Uskoa ja toivoa. <3

  ReplyDelete
 4. m'man: Olit ennattanyt tanne myos. Vilkutusta! :)

  ReplyDelete
 5. Heippa Sansku! Tuli noista lasten ohjelmista mieleen etta oletko kokeillut tv-kaistaa? Eli netin kautta saa katseltua Suomen telkkaria.
  Terkkuja!

  ReplyDelete
 6. Nouky & Friends on täällä Niko ja ystävät :)

  Olette varmaan ihan oikeassa, että me lapselliset emme kuitenkaan voi täysin tietää ja ymmärtää, mitä lapsettomuus on. Vaikka myötätuntoa meiltäkin tietysti saatte. Paras tuki lienee tässä aiheessa vertaistuki?

  Entinen työkaveri kärsi vuosia lapsettomuudesta, mutta on nykyisin jo kolmen lapsen äiti.

  ReplyDelete
 7. Thank you for the birthday present!! I can't wait to try making a scarf - and I've already used my notepad! Karly

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)