Wednesday, March 4, 2009

{alytonta}

***
Via the Style Files.
En tykkaa miten kolkon varinen huone mutta virkatut jutut ihania. Jos asuisin jossain tosi lampimassa paikassa niin viilea koti olisi kiva mutta kun en niin lampoa, lampoa kodin vareihin.
***
Vaikka kuinka yritan menna ajoissa nukkumaan niin jotain aina tapahtuu etten saa nukuttua hyvin. Silta on tuntunut viime aikoina. Siennalla ollut jo kahtena yona painajaisia. Paatynyt meidan sankyyn, minun kainaloon nukkumaan. Needless to say etten itse ole nukkunut hyvin myoskaan. Sitten herasin taas viime yona yskaan. Siis voi etta tan sairastelun kanssa. Kylla alkaa jo olla ihan alytonta tama homman nimi. Maanantaina oli hyva paiva. Ei yskaa, ei kurkkukipua. Kaytiin Siennan kanssa ostarilla ja Sienna paasi sinne leikkarille leikkimaan. Mina juttelin ihanan isoisa papan kanssa kaikenlaista. Olo oli ihana etta "jee, oon terve taas". Liian aikaisin innostuin kun eilen sitten oli kurja paiva taas. Herasin kurkkukipuun ja sitten yolla yska taas heratti. En enaa edes tieda mita ajatella. Alytonta, alytonta. Tanaan taas parempi olo. Ei varmaan pitaisi menna mihinkaan viela (???) mutta paatin etta nyt mennaan Siennan kanssa sinne WE ostarille. En jaksa olla kotona ja sairastella. Jos olo taas huononee niin huomenna sitten lekurille. Tanaan kuvittelen etta olen ihan terve ja saan tehda mita huvittaa.
Nyt Siennalle lounasta ja sitten heikunkeikun.
***

4 comments:

 1. Toivottavasti tuntuu jo paremmalta! Tylsiä tuollaiset pitkittyneet flunssat. Vievät kaikki voimat eikä mikään huvita.
  Jotenkin jännä tuo kuva tuossa ylhäällä, pitäisikö ruveta virkkaamaan jakkaroita:)

  ReplyDelete
 2. Mene ihmeessä lääkärille! Tulee mieleen joku kuumeeton keuhkokuume tai vastaava. Pitkittynyt yskä pitäisi kyllä aina tutkia ja hoitaa!

  Kaisa

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti paranet nyt lopullisesti pian.. :/ Kurjaa olla kokoajan kipeänä! Siennalle terkkuja ja toivotaan, että painajaiset loppuisivat.

  ReplyDelete
 4. clarissa, kaisa & suvi: Kiitti kommenteista. Me lovey comments.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)