Thursday, March 5, 2009

{mieltsi tuuli}

***
thesecreatures com
***
***
designpublic com
hepper pet bed
***
***
akemitanaka com
Tallaisia meidan kissoillekin. Tykkaisivat. Mina tykkaan etta olisi helppo pitaa puhtaana.
***
***
designdot it
***

Ei menty ostarille. Lounaan jalkeen Sienna valitti etta oli niin vasy joten paadyttiin molemmat paivaunille. Nukuttiinkin oikeen kunnolla. Sitten vaan ulkona lumileikkeja ja muuta leikkia ihan kotona vaan kun oli liian myohaista menna minnekaan.
Yska ei ole taaskaan vaivannut. Kurkussa on ehka viela jotain mutta ei ole ollut kylla kipea. Ehkapa tama on nyt ohi. Jos pahenee taas niin sitten lekurille.
Ei taaskaan saatu nukuttua kunnolla. Eilen illalla alkoi aivan mieleton tuuli ja se piti meita seka Siennaa hereilla. Alyn meluisaa. Paadyin nukkumaan Siennan sankyyn jotta edes Jay saisi nukuttua. Tallaiset tuulet pistaa aina ajattelemaan etta haluaisin tosi jykevan tiilitalon. Tuuli tuolla ulkona edelleen tuiskuttaa lunta joka puolelle. Eilen aurinko helotti ja sulatteli lunta. Tanaan talleen.
***

6 comments:

 1. Hauskoja nuo kissojen pedit ym.! Meidänkin kissapojat varmasti tykkäisi :)

  ReplyDelete
 2. Meilläkin vaihtui aurinko sateeksi ja kovaksi tuuleksi viime yönä. Ja vaikka on jykevä tiilitalo niin silti tuntuu kovilla tuulilla, että lähtee lentoon :D

  Lumen sijasta meillä tulee hiekkaa. Laitoin ruokaa eilen keittiön takaovi auki ja puolen tunnin jälkeen lakaisin puoli rikkalapiollista pienen pientä hiekkaa keittiön lattialta.

  ReplyDelete
 3. Hauskoja kuvia.Varsinkin tuo viimeinen ankka, mikä riippukeinu lieneekään :)
  Täällä on kanssa ihana aurinkoinen keväinen ilma ja lumi sulailee hiljalleen.Vielä kun vähän lämpenisi voisi toppahaalarit vaihtaa kevyempään.
  Toivottavasti olet selättänyt taudin viimein.Mukavaa viikonloppua!
  :)

  ReplyDelete
 4. paperisydan: Tykkaan juuri tuosta seinaan laitettavasta. Simppeli. Helppo pesta. Ei vie paljon tilaa. Eiko ole janna miten kissat loytavat vaikka mita paikkoja nukkumiseen?

  mizyena: Kai tuon hiekan siivoamisen jaksaisi jos olisi ihanat hiekkarannat jonne menna. :) Loytyiko ruuasta hiekkaa? :)

  mirva: Se on linnunpontto. :) Olen noin 95% terve. Onhan se parempi kuin jos olisin sairas edelleen. Hyvaa viikonloppua sullekin!

  ReplyDelete
 5. Huopaisia viritelmiä kissoille. Mitenköhän ne toimisivat koiralle? :)Laittaisin sinulle mielelläni blogikutsun, mutten ole löytänyt sähköpostiosoitettasi.

  ReplyDelete
 6. anne: maxx at telusplanet dot net
  Kiitti. Pikkuselle koiralle nuo varmaan sopisivat ja jos ei laita kauhean korkealle.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)