Friday, March 6, 2009

{ti amo}Umberto Tozzi - Ti Amo. Gotta love the raspy Italian singers. :)
Happy Friday everyone!

Hey, I can tell that there's ton of visitors to my blog. But hardly anyone leaves me a comment. How about it - would you phlease leave me a little note to say hi so I get an idea who visits my blog. If you really want to make me happy then you could tell me what you like about my blog. Tha-a-anx! :)
Taalla lappaa vakea hurjasti mutta tuskin kukaan jattaa viestin. Entas jos tanaan jattaisit nopean hei viestin mulle? Kiva olisi tietaa kuka taalla kay. Jos haluat tehda mut extra iloiseksi niin kerro mika blogissani viehattaa. Kiiiiiitti! :)

12 comments:

 1. Hei!!
  Minä olen yksi noista monista. Miksikö käyn kurkkimassa? No, kun ei koskaan tiedä, että mitä se Sansku nyt taas on keksinyt. Eli käyn, koska sisältö blogissasi on monipuolinen:)

  ReplyDelete
 2. Olen huomannut, että mitä suositumpi blogi, sen vähemmän kommentteja. Et tosiaan ole ainut. Ymmärrän, ettei ole palkitsevaa nähdä vaivaa postauksien eteen, jos juuri kukaan ei anna mitään palautetta.

  Mukavaa viikonloppua. Meillä alkoi juuri taas satamaan toista yötä. :)

  ReplyDelete
 3. Olen ollut vajaan viikon lukematta blogeja ja tehnyt kaikkea muuta mukavaa.

  Kommentit on aika hassu juttu. Joskus, johonkin ihan "mitättömään" aiheeseen tulee hirveästi kommentteja ja kun yrittää saada keskustelua, on hiljaista kuin huopatossutehtaalla.

  ReplyDelete
 4. Huomenta Sansku!

  Eksyin blogiisi sattumalta ja koukkuun jäin! :) Olen lueskellut blogisi vanhempia postauksia aina, kun aikaa on!( Ja yleensä myös silloin, kun minulla ei olisi siihen aikaa, kuten esim. nyt.:))

  Erityisen koskettava oli adoptiopostauksesi, kiitos! Meilläkin on adoptiosuunnitelmia ja -unelmia. Ja voi kuinka suloinen Sienna onkaan ja nimikin on aivan ihana!

  Pidän todella paljon tavastasi kirjoittaa ja kuvittaa postauksiasi, kiitos!

  Ja kommentteja on aivan mahtavaa saada. Siitä tulee aina niin hyvä mieli! Aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä katson aina onko kukaan jättänyt kommenttia... Tänä aamuna oli, kiitos siitä!

  ReplyDelete
 5. Hei Sansku!

  Mina kayn taalla lukemassa. Miksi tykkaan blogistasi, no siksi kun taalla on kaikkea mielenkiintoista laidasta laitaan! Laiska kommentoija olen vaan. Toivottavasti flunssa alkaa helpottaa jo!

  jc

  ReplyDelete
 6. Hei! Minäkin olen jo useamman kuukauden lukenut blogiasi, mutten ole tainnut kommentoida. Tykkään kun sulla on niin monipuolisia juttuja. Nyt en ole hetkeen käynyt lukemassa kun olin reissussa ja muuten kiireinen. Siennastakin oli kiva lukea. Suloinen tyttö teillä. Nyt olet tainnut siirtää ne perhejutut toiseen blogiin.

  Aivan ihana muuten tuo Umberto Tozzin biisi. Tulee aina mieleen opiskelijavaihtovuoteni Italiassa kun kuulen sen...

  ReplyDelete
 7. Seuraan enemmän ja vähemmän aktiivisesti adoptioblogeja.

  ReplyDelete
 8. Moikka Sansku,
  mä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti täällä piipahtamassa!
  Olen aika huono kommentoimaan, mutta tykkään jutuistasi ja yritän jatkossa heittää kommentillakin!

  ReplyDelete
 9. Moi, käyn päivittäin lukemassa blogiasi, juttujasi on kiva lukea. Kiinnostavaa lukea miten muualla maailmassa eletään. Sienna on suloinen ja toivoisinkin välillä kuulevani hänestä, vaikka oletkin siirtänyt häntä koskevat asiat toiseen blogiin.

  ReplyDelete
 10. Hei! Blogisi on todella mielenkiintoinen :) On mukava lukea (säännöllisesti) elämästä muualla ja Sienna on tosi suloinen. :)

  -18.v nuori Lapista

  ReplyDelete
 11. Kiitti kaikille kommenteista! Uskomatonta mutta totta, olen vatsataudissa. Paranemaan pain mutta energiaa ja voimaa nolla. Kunhan paranen tulen tanne takaisin uudella voimalla.

  ReplyDelete
 12. Hei Sansku!
  Minä myös olen blogisi uskollinen lukija. Teidän Sienna on todella suloinen pikku neiti ja minusta kaikki aiheesi ovat mielenkiintoisia.Pikaista paranemista sinulle. Terkkuja Kuopiosta! Suvi

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)