Monday, March 23, 2009

{valmista}


***
domestic candy -available here
***
En meinannut kirjoittaa tanaan mutta nopeasti nyt sitten. Yksi syy miksi viikonloppu oli niin kiva on etta sain Siennan huoneen vihdoinkin taysin valmiiksi. No, viela pitaa laittaa valokuvia kehyksiin (mutta kehykset on jo seinilla oikeissa paikoissa) ja ostaa uusi paallinen rocking glider tuoliin, mutta muuten huone nayttaa tosi kivalta nyt. Laitan kuvia jossain vaiheessa. Nyt ihan havettaa etten ollut laittanut kunnon verhoja Siennan huoneeseen viela. Voi mua! Joskus osaan olla tosi saamaton.
Jay rakensi vaatekaappia kellarikerroksen extra huoneeseen. Puolivalmis huone jo.
No, jotenkin kiva viikonloppu. Ehka kun vihdoinkin mulla oli energiaa kunnon siivoamiseen ja jarkkailyyn. Paikat alkaa vahitelleen kunnostautua taas. Jospa nyt muutkin projektit alkaa saamaan vauhtia.
***

4 comments:

 1. Onpa hienoja pääsiäismunia! Mä olen ajatellut askarrella pääsiäismunia taikataikinasta tänä vuonna. :)
  Kivaa, jos laitat kuvia Siennan huoneesta!

  ReplyDelete
 2. Kivoja kuvia!
  Varsinkin edellisessä postauksessa.Siittä tulikin mieleen,että tarvisi ostaa kohta helmihyasintteja ja krookuksia sisälle.Niistä tulee niin keväinen olo.
  Pääsiäiseksi,jos ei muuten :)
  Mä itseasiassa bongasin yhden melki auenneen krookuksen maanantaina.Liekö se pakkasen kestävä sillä täällä on ollut yöllä ja vielä aamuullakin pureva pakkanen.

  ReplyDelete
 3. Hei! Löysin blogisi ihan sattumalta tänään. Täällähän on ihan vatavan paljon hienoa ja inspiroivaa! Pidän scrapbook-kuvistasi. Taidan katsoa vielä vähän...

  /Nina

  ReplyDelete
 4. anne: Minustakin nuo on tosi kivoja. Laitapa sitten kuva blogiin kun saat tehtya. Piakkoin laitan tanne kuvat Siennan huoneesta.

  mirva: Luonto on ihana asia. Meilla ei kevaasta sen kummemmin tietoa paitsi etta jotkut paivat sentaan on plussan puolella ja lumet sulaa silloin. Mutta lunta on satanutkin viela. Tama talvi on ollut pitka ja kylma. Toivottavasti seuraava on taas miedompi. Joskus ei lunta tule vasta kuin tammikuussa.

  nina: Kiitti kommentista! Kiva etta joku sentaan tykkaa naista mun scrapbook sivuista. Taalla monella on niin erilainen maku. Mun jutut on simppeleita. Taalla enimmakseen "the more you put on the page, the better". Tulen vastavierailulle kunhan ennatan...

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)