Saturday, August 22, 2009

{what i did this week}


i flew to ottawa this week to get a new finnish passport. a report of the trip to come soon. i took too many pictures as usual. :)
i noticed that just about everyone has a swimming pool in their backyard in ottawa. must be nice.

6 comments:

 1. Hei, pitkästä aikaan! Kirjoittelin pitkä aika sitten fibromyalgiaan liittyen ja nyt taas löysin tänne. Olisin kysynyt, että oletko kuullut mitään uutta siihen (Thursday, May 14, 2009) kirjoittamaasi fosfaatteihin liittyen?

  Huomaan, että sinulla on kaikkea mukavaa täällä. Pitää tutkia taas tarkemmin! Ihania nuo pehmolelut ja tuo valokuvamobile :)

  Toivottavasti vointisi fibroon liittyen on hyvä! Itselläni on pitkään aikaan ihan kohtuullinen.

  ReplyDelete
 2. hei nimeton,
  mun pitaisi tehda postaus siita kirjasta jonka luin. tulossa lahitulevaisuudessa kunhan ennatan. mun ystava voi jo paljon paremmin ja ihan hanen naamasta nakee ettei ole enaa yhta vasynyt kuin ennen. iso prosessi se hoito joten olen itseani vasta valmistautumassa siihen. pitaa vaihtaa shampoot, hammastahnat ja kaikki. selitan sitten enemman.
  mulla on ihan kamala olo talla hetkella silla tuli kaveltya hurjasti tuolla ottawassa. tuntitolkulla. varvastossu latykoilla. keho huutaa nyt vastalauseeksi. kipulaaketta nassuun. kylla se siita taas. mutta odotan etta paasen itsekin aloittamaan sen hoidon. toivoa on kun tiedan etta ystavani on saanut siita jo paljon apua.

  ReplyDelete
 3. Ooh, onko sulla kenties Suomen matka tiedossa, kun uuden passin tarvitset?! :)

  ReplyDelete
 4. mamarazzi: no kun en ole kanadan kansalainen (olen ollut laiska sita hankkimaan) niin tarvin sita vaikka usa:nkin ajaessa. mutta ensi kesaksi ollaan suunniteltu suomi reissua. mutta se riippuu mista se roikkuu. saa nahda millainen raha tilanne on ekan jayn kouluvuoden jalkeen sitten. mutta olisi aika taas. aiemmin pystyin vaan lahettamaan passihakemuksen lahetystoon mutta nyt sinne pitaa menna henk.koht. ottavat sormenjaljet silla uudella tekniikalla.

  ReplyDelete
 5. Wow, that is a lot of swimming pools, especially for a bunch of Canadians who can only use a pool for 2 or 3 months of the year! If I had the money, I'd have a hot tub over a pool. Brrrr, Canadian weather LOL.

  ReplyDelete
 6. Kiva, sitten kun ennätät! Joo, sen ainakin ymmärrän, että fosfaatit liittyy tosi moneen eri asiaan. Kuvista näkyy, että kävelty on! Otat muuten hyviä kuvia.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)