Wednesday, June 10, 2009

{kaak!}

Eilen leikkipuistossa ihailin taas naita Intialaisia sikh pappoja. Heita kappailee aina jossain ja minusta ovat niin ihania. Talla kertaa nailla oli treffit toistensa kanssa leikkipuistossa. Rupatteluhetki. Katselin leikkipuiston vakea ja huomasin etta kovin Kanadalainen ihmisjoukko siella oli taas: loytyi valkoista, mustaa, lahi-idan muslimeja, intialaisia... Aasialaiset taisi olla ainoat talla kertaa jotka puuttuivat.
***
Arvatkaapa ketka juuri nukkuivat KAHDEN JA PUOLEN TUNNIN paivaunet?!!!!! Kaak! Sienna oli tosi kankkarankka ja vasy kun kylvetin (itkua vaan). Ajattelin etta jos tanaan sitten PIKKU paivaunet. Menin nukuttamaan ja itsekin nukahdin viereen. Kun herattiin en meinannut uskoa silmiani kun katsoin kelloon. Voi kamala. Olin itsekin tosi vasy silla eras ystava tuli eilen meille yoksi ja han ja Jay kavivat leffassa myohaan. Jay raukka sai vaan viiden tunnin unet. Mina sentaan kuudet mutta huonosti nukutut silla idiootti soin vesimeloonia ja banskua liian myohaan illalla. Tarpeeksi sokerista kai etta huonot unet tuli. Mutta karsee olo etta tuli nukuttua noin pitkaan. Sienna ei varmaan nyt mene nukkumaan illalla kuin vasta noin 11:sta. Kovin aurinkoinen on tytto nyt kuitenkin. Siennallakin ollut pikku yskaa viela joten kai nuo unet oli tarpeen. Mutta KAKSI JA PUOLI TUNTIA!!! En vielakaan voi uskoa todeksi. Joku kavi muuttamassa kellot eteenpain kun nukuttiin. Kavihan? :)

3 comments:

  1. Jos minä nukun yhtä pitkät päikkärit, ei loppupäivästä tule enää yhtään mitään. Mutta univelkaan tulee joskus nukuttua...

    ReplyDelete
  2. Eilen oltiin ok mutta mentiin nukkumaan tosi myohaan sitten tietty ja tanaan kamala olo. Ihan liian pitkat paivaunet.

    ReplyDelete
  3. Näin on - liian pitkät päikkärit tekevät ihan pöntön olon loppu päiväksi. Otan useasti sellaiset 5 -10 min tirsat lounaan ja lasten kouluun viennin välissä, virkistää kummasti!

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)