Wednesday, May 28, 2008

vaihtoehto numero kaksi


***
Vancouver, British Columbia, Canada.
Tanne voisin muuttaa myos.
***
Tsekkailinpa juuri asuntojen hintoja. Liian kallista. En halua asua karseessa asunnossa sentaan. *huokaus*
***

21 comments:

 1. Eilen en onnistunut täällä kommentoimaan.

  Ihania haaveita, ihania kuvia. Meri on minulle todella tärkeä ja olen aina asunut sen läheisyydessä.

  Meillä kesä täällä on aiva liian kuuma, jotta nauttisi mistään tekemisestä.

  ps. vastasin sun kysymyksiin blogissani, PITKÄSTI :)

  ReplyDelete
 2. Saanko kysya (huomaa loukkaantunut aanenpaino ja tuima ilme), miks sa olet rontti loikannut Washingtonin osavaltion yli, tah? ;-)
  Just nimittain omassa blogissani laitoin sulle vastauksen ja koitin houkutella sua meidan naapurustoon....nih. Aijai.
  :D :D

  ReplyDelete
 3. marita: En minakaan jaksaisi liian kuumaa. Mulle +20-22C on juuri sopiva kesailma. Pieni tuulen vire myos virkistamaan. Minakin PIIIITKAN vastauksen jatin. :) Hauskaa.

  stina: No, kylla mulle kelpaisi Seattlekin tai lahisto. Mutta kun tuo Portland on aina ollut mielessa ja sitten mietin etta jos Kanadaan pitaisi jaada niin Vancouver sitten. Ei mulla mitaan ole Washingtonia vastaan. :) Mielellanin tulisin ihan naapuriksi sulle sinne. :)

  ReplyDelete
 4. :D Ma jo ajattelin, etta mika boikotti nyt on meneillaan, huh! :D.

  Ei vaan, sita vetaa aina joihinkin tiettyihin paikkoihin, milloin minkakin syyn takia ja sitten on tosiaan viela se tyokin mita pitaa koittaa miettia... Toivottavasti yhtakkia loytyy duunia jonkin kivan paikan; meren ja vihrean lahelta. Pidan peukkuja!

  ReplyDelete
 5. Heipä hei! Eksyin blogiisi ja jäin kiikkiin...lukemisiin siis! :)

  ReplyDelete
 6. Sinnepä mekin, Vancouveriin, halajataan :) Varsinkin mieheni, maastopyöräilyhullu...

  Kuvistasi tuli Kanada-ikävä, vietinhän 20 vuotta sitten (niinkö kauan sitten jo, hups..) vuoden vaihto-oppilaana Nelson, B.C.:ssä. Ihana paikka, olettehan nähneet Roxanne -leffan (Darryll Hannah & Steve Martin)? Nelsonin host-perheeni oli juuri meillä täällä Irlannissa kylässä kuukausi sitten :)

  Terkuin,
  Leena Malahidesta

  ReplyDelete
 7. stina: en usko etta muutetaan mihinkaan mutta aina saa haaveilla. Mutta jos joku ihme tapahtuisi niin olisinpa onnessani. :)

  millam: Tervetuloa vaan. Toivottavsti loydat kaikkea kivaa taalta itsellesi. Mista pain kylailet?

  leena: Olen itse ollut Malahidessa, siina linnassa visiitilla. Ja asunut Dublinissa, Swords:ssa, Galwayssa, Bangorissa, (London)derryssa, Belfastissa seka Limrickissa. Siella teillakin ihania rantsuja. Huoh. :)

  ReplyDelete
 8. Sansku, oho, monta irkkupaikkaa olet kiertänyt - me ei vielä olla edes Galwayhin ehditty lomailemaankaan, mutta kuukauden päästä toivottavasti! Asumme Malahiden ja Swordsin puolivälissä (Gainsborough). Malahiden linnan mailla käydään leikkipuistoilemassa ja kävelyillä vähintääkin kerran viikossa.

  Saanko udella: olitko irkuissa töissä vai mitä teit ja milloin?

  ReplyDelete
 9. leena: Olin Irlannissa vapaaehtoistyossa kirkkoni puolesta 1989 (puolitoista vuotta). Kirkon edustajana. Lahetyssaarnaajaksikin minua olisi voinut kutsua mutta se on niin vanhanaikainen, ennakkoluuloja aiheuttava nimi. Tarkoituksena ei ole aivopesta/kaannyttaa ihmisia vaan tarjota heille mahdollisuus kuulla meidan kirkosta jonka itse uskomme olevan Jeesuksen Kristuksen kirkko. Voisin kertoa vaikka mita hauskoja kertomuksia Irkun ajoilta ja ehka pitaisikin. :) Irlanti on mulle oikein rakas paikka silla siella tapasin Jaynkin ja rakastuttiin. Hei, voisinkin tasta tehda ihan postauksen kun en tasta ole aiemmin puhunut. Kuvien kera. Sitten tulee skannattua Irlannin kuvia ja voin niita sitten jopa skrappailla.

  Galway oli minusta tosi kiva paikka. Kaunista! Limerickista en ihmeemmin valittanyt mutta ehka johtui siita kun olin siella oli tosi sateinen ja synkka ilma koko ajan ja meidan asunnossa oli kirppuja!! :( Siita on kirppu muistona paivakirjaan teipattuna. Olikohan se se sama joka puri mua kainalon alueella. :) Olen siita muuten aiemmin kirjoittanutkin tanne mutten muista milloin.

  Nyt pikkunen paivaunille ja sitten vaikka etsimaan Irlannin kuvia.

  ReplyDelete
 10. Sansku, satuitko Irlannissa törmäämään kehenkään suomalaiseen Juhaan? Asui samoihin aikoihin kai täällä ja on samassa kirkossa kuin sinä?

  ReplyDelete
 11. Ihania kuvia! En ole tuolla seudulla koskaan käynyt ja kyllä kelpaisi! Itselle tuo itä-rannikko on vaan mieluisa, ja oma unelmapaikka voisi olla vaikkapa Sandwich, Cape Codissa. Ja olisi kiva sanoa asuvansa Sandwichissa :)

  Tultiin juuri Teksasin reissulta ja ei kyllä kuumuus innosta, ja tuskin voisin koskaan muuttaa etelään. Tai ainakaan etelämpään kuin tämä Colorado. Nyt onneksi asutaan niin korkealla vuoristossa että vuoristotuulet pitävät vilpoisempana, ja yli 100F päiviä ei onneksi ole montaa kesässä.

  ReplyDelete
 12. Lisäys vielä.. Ollaan muuttamassa New York Cityn pohjois-puolelle, jonnekin Orange Countyyn. Noin 30-45 minuutin juna-matkan päästä Manhattanilta. Juuri sopiva jotta pääsee museoihin ja tapahtumiin lasten kanssa, kenties business-mahiksia mulle jne. Mutta silti asutaan pikku-kaupungissa. Lähiöistä en tykkää, joten halutaan jonnekin pikku-kaupungin keskustan liepeille jossa voi kävellä paikasta toiseen.

  Bonus: firmalla avautuu paikkoja Euroopassa seuraavan kahden-kolmen vuoden aikana. Muutetaan nyt vuokralle, ja leasataan auto Matt'lle, ja jos tulee mahis muuttaa Eurooppaan (tai Japani toisena vaihtoehtona) niin lähdetään saman tien. Paikat olisi varmaankin Heidelberg, Saksa, pohjois-Italia ja Bryssel, ja sitten se Tokio.

  ReplyDelete
 13. leena: en muista ketaan Juhaa. Sukunimi? Muhonen?

  katja: itarannikossa on se hyva puoli myos etta Suomeen on lyhyempi matka. Kiva muutos teille tulossa. Muista sitten aina laittaa paljon kuvia blogille. Ja kertoa millaista siella on. Itsekaan en jaksaisi liian kuumaa. Kuihdun. :) Kiva etta sitten on mahis jopa Eurooppaan takaisin.

  ReplyDelete
 14. Sansku: Juha Nordlund. On itseasiassa Riikan (NY) ja mun entinen työkaveri Tampereelta. Porin suunnalta kai alunperin. Asuu nykyisin Saksassa ja on LDS:lla töissä käsittääkseni.

  ReplyDelete
 15. leena: Siis voi etta... En voi uskoa tata... Jos on kyseessa sama henkilo niin olen jopa tavallaan seurustellut hanen kanssaan. Ei kauaan mutta treffailtiin jonkin aikaa. Vaaleat hiukset, eiko? Tunsin Juhan Suomessa vaan noin vuonna 1985-86. Kyseinen Juha oli Raumalta kotoisin. Onkohan sama henkilo? Pitaisi etsia kuva ja skannata...

  ReplyDelete
 16. Mun hyva lukion ajan ystava on myos LDS:lla toissa Saksassa...

  ReplyDelete
 17. Sansku, Raumaltapa tuo Juha hyvinkin. Mulla ei valitettavasti ole yhtään digikuvaa Juhasta (jotain paprikuvia olisi, mutta Suomessa varastossa) mutta ei varmaankaan voi kauheasti erehtyä. Oltiin aikoinaan Nokialla ja Citec Informationissa töissä (1998-2004) ja muistan elävästi, että Juha täytti 35vee toukokuussa 2005. Juha oli joskus ollut Dannyn kesäpuutarhapoikana Raumalla(?)...

  ReplyDelete
 18. Typo: Siis Juha täytti 35 vee toukokuussa 2000 eli on -65 syntynyt.

  ReplyDelete
 19. Oon 90% varma etta on sama henkilo. Juuri sopivan ikainen ja jos kerran on vaalea. Ja kuinka monta samannimista voisi olla jotka on LDS. Sanoin etta "tavallaan" seurustelin. Ei oikeastaan voi seurustelusta puhua. Juha oli juuri lopettanut lahkarina Suomessa eli ei ollut treffaillut ketaan kahteen vuoteen. Meidan yhteinen ystava kysyi kavisinko treffeilla sen kanssa jotta treffipelko haipyy. :) Suostuin mutta ei siita sitten sen kummempaa tullut kun ei Juha ollut oikeen mun tyyppinen kuitenkaan. Kavin Raumalla sen luona ja sen kaverin Hessun kanssa ammuskeltiin Magnum aseella pellolla purkkeja. :) Onpa tama maailma joskus pienen pieni. Oletko siis viela Juhaan yhteydessa? Ja etta Riikkakin on Juhan tuntenut...

  Nyt mun pitaa menna ruokaostoksille ja muuta mutta palaillaanhan asiaan. :)

  ReplyDelete
 20. leena: Mulla on kylla maailman huonoin muisti. Tuli juuri mieleen etta henkilo jonka tunnen oli Petri ei Juha. Onkohan kyseessa veljekset... ???

  ReplyDelete
 21. Todennäköisesti kyllä. Muistelen, että Juha puhui yhdestä (vanhemmasta) veljestä, nimestä en kyllä ole varma...

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)