Monday, May 19, 2008

you dented my doo!***
I don't wear jewellery very often (besides my Kalevala rings) but me likey these!
***
Jos suomeksi taas vaihteeksi... Mitas on puuhattu... Aamupaivalla kaytiin ajelureissulla ja mentiin eraaseen leikkipuistoon jossa oli Jayn veljen vaimo lapsineen myos ja sen kavereita lapsineen. Ei ennatetty leikkia siella kuin tunnin ja sitten pitikin tuoda Sienna kotiin paiviksille. Voi etta oli kivaa leikkia teeter-totter:ssa Siennan kanssa. Se oli tosi hyva sellainen, siina oli "springs" (jouset?) jotka teki siita tosi hyvan.
Istutettiin auringonkukan siemenia kukkapenkkiin. Sienna pelkaa otokoita tosi paljon. Tanaan opetettiin otokoista sitten vahan muttei se kylla auttanut, luulen. Voi pienta ressua kun niin pelkaa kaikenlaista valilla. Kevat on juuri Siennalle vaikeaa aikaa kun otokat tulee ja yhtakkia on pelottavaa menna ulos. Toivottavasti tottuu taas pian.
Jay sai takapihan aidan rakennettua. Portti vaan puuttuu ja aitalautojen maalaus.
Eilen innostuin tekemaan ekat perhehistoria scrapbook sivut. En tee niista yhta "hienoja" kuin muista. Kunhan on natisti perhehistoria tiedot sitten albumissa. Voisihan niista simppeleistakin sitten ottaa kuvat tanne myohemmin. Ihana oppia esi-isista.
Lauantaina oli tosi lammin paiva: +29C ja juuri sopiva tuuli etta ulkona jaksoi jopa olla. Paasin yksikseni scrapbook liikkeeseen ja olipa kiva ihan rauhassa katsella kaikkea. Kaytiin Ikeassa syomassa ja Sienna leikki siella taas. Nyt ei Ikean lihapullat kylla oikeen maistuneet. Hoh. Puolukkamehua oli kylla kiva juoda. Illalla katsottiin "Hairspray" dvd. Me saatiin se lahjaksi Jayn vanhemmilta kauan aikaa sitten. Me ei tykata musicals mutta tama olikin sitten yllari yllari ihan hauska ja vaikka piti katsoa "vahan vaan" niin se tulikin sitten tollotettya loppuun ja nukkumaan mentiinkin vasta kahden aikoihin sitten. Meita nauratti niin tietyt jutut leffasta. Kuten "you dented my doo". :D
Jattakaapa vierailijat kommentteja tanne. Feedjit nayttaa etta taalla lappaa vakea vaikka kuinka mutta kommenteista ei sita uskoisi. Voi sanoa vaan "hei" jos ei sen kummemmin halua kommentoida. :) Luulen etta jotkut noista kavijoista on vaan sellaisia jotka ovat tehneet google haun ja mun blogi jostain syysta oli sitten hakulistalla. En usko etta kaikki nyt sentaan ihan blogilla asti ovat kayneet. Muille muuten tiedoksi etta ne blogilaskurit toimii juuri tuolla tavalla. Nayttaa etta on alysti kavijoita mutta totuus on etta numerot ei nayta tosi lukijamaaraa. Jos joku siis tekee google haun jollain sanalla ja sinun blogilla on se sana niin siita tulee "kaynti" laskuriin vaikkei se henkilo edes kaynyt sivullasi. Siksi otin oman laskurin pois kun se ei nayta oikeaa numeroa. No, infoa vaan.
Zellaisda.
***

5 comments:

 1. Vierailulla taas :) Onnea valmistuneesta projektista. Todella upean scrapbookin olet Siennalle tehnyt!

  Mikä on teeter tooter? Täällä taas tietämättömänä kyselen...

  Ja laskureista - mä en enää muista mistä hain laskurin, mutta siellä sai valita ottaako sellaisen laskurin, joka laskee kaikki käynnit vaiko vain sellaisen, joka ottaa laskuun vain ip-osoitteiden perusteella. Jos siis samasta ip-osoitteesta käydään useaan kertaan katsomassa blogia, niin laskee vain yhdeksi käynniksi.

  Terveisiä jälleen. Ja saatiinhan teillekin sitten lämmin ilma sinne. +29 tuntui varmaan ihanalta :)

  ReplyDelete
 2. Mä käyn joka päivä (välillä monta kertaa päivässäkin), mutta aina en just sillon jaksa jättää merkkiä ;)

  Mä näin viimeyönä varmaan pahimman painajaisen ikinä. Äidillä oli keuhkosyöpä ja se oli menossa leikkaukseen, sanoi sitten että "Suvi, en varmaan selviä tästä.."!!! KAMALA UNI!!! Vieläkin tosi kamala olo. Itkin, itkin ja itkin lisää siinä unessa. Kamala tunne oli, että nyt menetän äidin.. *niisk* :(

  ReplyDelete
 3. Taalla kayn lukemassa vaikka en ole tainnut aikoihin jaksaa kommentoida, johtuen jet lagista ja migreenista yms. Kivoja juttuja olet tehnyt!

  jc

  ReplyDelete
 4. "Naapurista" taas huomenta! Kylla se otokkakammo sitten ohi menee pikkuhiljaa, meillakin muksut on siita karsineet jonkin verran pienempina.

  Mulla on ihan sama juttu noitten kommenttien suhteen; kavijoita kylla on (no ainakin joskus), mutta kommentteja melkolailla vain parilta uskolliselta vakikavijalta :). Tosin mun blogissani nyt ei olekkaan paata ei hantaa, joten ihmekkos tuo :D.

  Kaikki noi laskurit ja tilastotkin on ikavia. Heti jos kavija- tai lukijamaara laskee, niin jo vahan harmittaa, vaikka sita alunperin tekikin lahinna vain vanhoille ystaville ja sukulaisille, jotta saavat seurata missa mennaan. Kylla sita on holmo.

  Meilla sataa.

  ReplyDelete
 5. Varmaan ollaan laskurituloksissa mukana =D. Tulee käytyä aika useasti kurkkimassa miten siellä menee. Terkkuja !

  T: Jama ja Jelena

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)