Thursday, December 18, 2008

{italy}

***
Il Duomo in Milano, Italy.
This is the most beautiful building I have ever seen. The picture doesn't do it justice. There's something very heavenly about this building. Amazing.
(Other than this building, Milano was a let down when it comes to beauty)
***
***
Fontana di Trevi, Rome, Italy.
This is the most romantic place I've ever been to. Very magical. Too bad I wasn't married to Jay when I went there. Or even had a boyfriend back then. :)
***

***
San Marino, Italy.

Cool place. I love Italy. Jay's mother's family comes from Italy and she's been talking about going there one day. I keep telling her I'll brush up on my Italian if she wants to take me as an interpreter with her. :) Even though I love, love modern design, there's something to say about old places, places with lotsa history.
***

Where have you travelled to and what are your favorite places?

***

9 comments:

 1. Heippa!

  Vastasin sinulle blogissani :)

  Todella kauniita kuvia, voi kun tahtoisin matkustelemaan.

  Mukavaa joulun odotusta!

  ReplyDelete
 2. Italia on suosikki maitani!! Ollaan kierrelty lähinnä pohjois-italiaa autolla. Kirkko on kaunis mutta mutta muuten Milano on italian kaupungeista se mihin olin pettynyt. Ei ollut ollenkaan sellainen kun olin odottanut. San Marino on kaunis paikka ja sinne olisi kiva päästä taas valokuvailmaan.

  Mehän asutaan Italian alapuolella eli täältä tehdään samantyyppisiä risteilyjä italiaan kuin suomesta ruotsiin.

  ReplyDelete
 3. tiinuska: Tulen tsekkaamaan...

  marita: Minustakin Milano oli muuten plaah kaupunki. Olisi pitanyt mainita se tuossa myos. Mutta upea oli tuo katedraali. Olettepa onnekkaita kun paasette sinne niin helposti.

  ReplyDelete
 4. Me oltiin yksi pääsiäinen miehen kanssa Roomassa. Pari kuukautta ennen häitä, niin rakastuneina. Oih miten ihana matka.

  Haluaisin nähdä enemmänkin Italiaa. Ehkä joskus..

  Me ollaan matkustettu paljon. Työn puolesta ja muutenkin. Suosikkimaani on tähän mennessä Egypti. Niin kiehtova historia.

  Muuten Helsinkibloggauksesta pitää vielä sanoa että onko sulle Hetki Helsingissä -kirja tuttu, valokuvaaja Katja Hagelstamin tekemä? Voisit tykätä siitä.

  ReplyDelete
 5. merja: Olen monesti miettinyt etta kolahtaisikohan Rooma nain vanhempanakin samalla tavalla ja luulen etta kolahtaisi. On se niin ihmeellinen paikka. Niin paljon vanhaa, historiaa. Olisipa kiva paasta sinne joskus Jayn kanssa. Etta saisi nauttia Roomasta kuin pitaisi: romanssin kera. :) En ole kuullut tuosta kirjasta. Ehka nykyaan saakin paljon kivempia Suomi kirjoja kuin aikanaan kun olen niita ostellut. Suomi reissun aika! Mutta kun sita aina haluaa matkustella muuallekin.

  ReplyDelete
 6. Piti vielä sanoa, että takaluukusta kurkkaa myös Kim Wilde :D

  Minä rakastan Venetsiaa. Viimeisin reissu sinne oli joku vuosi sitten vappuna. Käveltiin pitkä viikonloppu portaita ylös ja alas ja pakko sanoa, että persuus oli kaikista rappusten ravaamisesta kipeä. Siltoja kun siellä riittää. Ihanaa myös kun lähti kävelemään kujia talojen välissä, jotka sitten päätyivätkin kanavaan. Voisin lähteä uudestaan milloin vain. En tosin pienen lapsen kanssa.
  Kallista siellä oli, mutta elämä on...

  ReplyDelete
 7. Italiasta tulisi varmasti yksi suosikkimaista - kunahn sinne viela paasen! :)

  Kauniita kuvia! Niin rikastuttavaa olla eri kansallaisuuksia suvussa! Teilla niita riittaa : italiaa, suomea, kanadaa etc :)

  Ps. Olen pitanyt tahan saakka kaikista kaymistani maista. Etenkin Kanada, vaikka monen vuoden takainen matka olikin, on jaanyt mieleen. Ehka viela joku paiva paasen to the Rocky Mountains, se jai silloin nakematta. Ainoa harmi. ;)

  ReplyDelete
 8. nanna: Vai viela Kim Wildekin. :) Olisi kiva joskus paasta Venetsiaankin. SIlloin kun siella on ne karnevaalit.

  m'man: Jayn esi-isilla oli myos linna Englannissa! The Butler castle. Harmi ettei oo enaa. :D Rocky Mountains on upeat!! Sinne pitaisi kaikkien paasta. Rakastan!

  ReplyDelete
 9. hey s-m.... you should check out my friend elisa's blog. she always has cute crafty things that i think you would like.
  http://www.elisayork.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)