Sunday, February 15, 2009

{talvellakin saa}

Meilla pyoraillaan talvellakin. Tiedan, pitaisi ostaa matto ja kahvipoyta (muutenkin jarjestella). Mutta kun aina isken varpaani kahvipoytiin ja matot olisi kissan karvoja taynna. Ja missa sitten tanssittaisiin ja pyorailtaisiin?

6 comments:

 1. Ihan kuin meidän perheen ilopilleri Sarah. Ettei vain ole sama pyöräkin. Hyvää "harjoitusta", kun saa ajella vuoden ympäri, taito kasvaa sitä nopeammin!! Tämä filminpätkä pitää näyttää hänelle, kun tavataan.

  ReplyDelete
 2. ihana toi pupu ♥ kivasti sopii paita siennalle, niinkuin ajattelin. aloin jo pelätä että ehtii pieneksi, ennenkun pääsee perille :/ anteeks vielä kun kesti niin kauan laittaa se. ihana sienna ♥

  ReplyDelete
 3. Meilläkin pyöräillään sisällä. Ja ajetaan autoilla. Matot rullalle ja sitten mennään!

  Sisustaa ehtii siinä vaiheessa, kun lapsia ei enää "julkisissa" tiloissa näy. Eli silloin kun jumittavat omissa huoneissaan.

  Meillä on vain uuden lattian valinta meneillään. Ja se kun mielellään olisi sellainen, joka kestää pyöräilyä ja autoilua... Varmaan paras laittaa terästä :D

  ReplyDelete
 4. Meillakin ajetaan autoilla, mopoilla ja pyorilla.Lisaksi pelataan pingista lattian kautta, lautaillaan etc..kivaa alakerran naapurille !:)

  Mattoja ei ole, eika tule vaikka nyt onkin vahan vilu.

  ReplyDelete
 5. Katsoin videot 5-vuotiaani kanssa joka tykkäsi niistä kovasti. Suloinen Sienna ja söpö paita tosiaankin. Minusta teillä on oikein kivan näköistä!! (Ainakin kivemman kuin meillä.)

  ReplyDelete
 6. Kiitti kaikille kommenteista! Aina en muista niihin taalla vastata. Luulen etta olen mutten olekaan. :)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)