Saturday, February 28, 2009

{video hosting question}

***
Does anyone know a good video hosting web site? I've been trying to download videos to my private blog and I'm having no luck with quality. I've used Dropshots only so far, Google Video was too slow. I'd prefer a site where I can keep my videos private. Easy to download and quality of the video is important too.
Tha-a-anx! :)
***

5 comments:

 1. Iiiiihana kirahvi! Oletko nähnyt luonnossa koskaan kirahvia? Meillä on niin täällä luonnoneläinpuistossa ja eka kerta oli upeaa nähdä niiä ihan läheltä.

  Mä lataan videot aina photobucketiin ja ole ollut tyytyväinen.

  ReplyDelete
 2. Photobucketia minäkin ehdottaisin. Se täyttää nuo vaatimukset, tosin laatu aina vähän kärsii kun lataa videot johonkin palveluun. Photobucketissa on myös kokoraja, muistaakseni video ei saa olla yli 1 min pitkä. Korjatkaa jos olen väärässä.

  ReplyDelete
 3. Kavin Photobucketissa ja kokoraja oli juuri se jonka takia en voinut ladata paria videota kun olivat vahan yli minuutin pitkia. Ehka mun pitaa sitten patkia videot jos en loyda parempaa palvelua.

  mizyena: Olen nahnyt kirahveja ja ne on ihania. Calgaryn elaintarhassa niita on. Upeita. Kirahvit ja zeebrat on mun lemppareja.

  ReplyDelete
 4. Mä olen tehnyt niin, että julkaisen videon koneeltani ensin windowsin moviemaker ohjelmassa mikä pienentää tilavuutta (?) ja sitten lataan sen photobucketiin. Menee vaikka kuinka pitkät videot silleen.

  ReplyDelete
 5. Hei, eksyin tänne ja ihan mielenkiinnolla kysyn että miten oot päätyny kanadaan? : PP itselläkin haaveena ulkomaille lähtö ja kaikki ulkosuomalaisten tarinat kiinnostaa. 8)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)