Wednesday, February 25, 2009

{vakisinkin kevatta}

***
Other bloggers have been mentioning spring already and since spring is nowhere to be found over here (we just got tons of new snow) I have to pretend it's spring.
Jay and Sienna got me this Kalanchoe flower. I have always liked these. I've already successfully killed one in the past. I hope I can keep this one alive. My thumb is not even a bit green.
***

***
Then yesterday a friend dropped off some tulips for me to cheer me up. What a wonderful surprise. I love tulips.
***
***
ursel andt (via tinyhappy typepad com)
Doily flower art installation. Fun!
***

3 comments:

 1. Ihanaa kevään odotusta!

  Meillä on aimepina vuosina ollut jo paljon lämpimämpää tässä vaiheessa. Juuri katsoin vanhoja kuvia siitä, että 2.3 viime vuonna oltiin pelkissä ohuissa paidoissa ulkona kun tänään on edelleen toppatakkikeli..

  ReplyDelete
 2. Kiva ,että voi paremmin.
  Ja ihanan kuvia :)
  Tuollainen tulilatva? on minulla hyllyllä joululta jääneenä.Mielestäni se kukka on aika vähään tyytyväinen,koska on edelleen hengissä.Mutta muistanpa sellaisen joskun saaneeni hengiltä myös.
  Kevättä rinnassa aina,kun aurinko paistaa.Sikäli hassua kaupat jo täynnä kevät- ja kesävaatteita.
  Voiko ikinä olla liian aikaisessa :) Onneksi nyt on ollut vain pikkupakkasta.

  ReplyDelete
 3. mizyena: Jos taalla olisi niin lamminta kuin teilla siella nyt, ei kenellakaan olisi enaa takkia paalla. Teille tuo lampotila on kylmaa, meille se olisi jo taysi kevat. :D

  mirva: Mietinkin etta mikakohan tuo kukka on suomeksi. Tulilatva. Sopiva nimi. Toivottavasti saan pidettya hengissa. Taallakin jo kesavaatteet liikkeissa. Ja taysi talvi viela. Joulu tulee aikaisemmin ja aikaisemmin joka vuosi liikkeisiin myos. Yleensa odottivat etta Halloween on loppu mutta tana vuonna joulukamat oli esilla jopa ennen H:a. Alytonta.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)