Friday, August 15, 2008

{perjantaiko taas jo}

***
I have always loved Ecojot stationary and today I found out that Carolyn (the designer) has a blog:
***
Helle jatkuu meilla. Ohjelmassa tanaan sita sun tata (so what's new? :D). Pitaa kayda ilmoittamassa Sienna gym tunneille. Se on sellaista hauskaa vaan nain pikkusille. Ei mitaan vakavaa lapsen kuritusta siis. :) Saavat pomppia trampoliinissa ja kaikkea sellaista kivaa. Kindermusik olisi ollut taas kiva myos mutta ajattelin etta vaihtelen naita luokkia niin Sienna saa kokemusta sitten kaikenlaisesta ja voi sitten isompana itse valita mita haluaa tehda. Tama on vaan sellainen hauska viikottainen juttu, jonnekin jonne menna. Sienna saa olla muiden lasten kanssa. Taalla (Kanadassa ja Amerikassa) on tapana laittaa lapset pienesta pitaen moneenkin luokkaan ja vakavasti ottaa harrastukset. Perheilla on tuskin aikaa toisilleen kun menoa on kaikenlaista. Itse en aio moista. Olen miettinyt etta sitten isompana saa opiskella jonkun musiikki instrumentin oppimista (jos haluaa, toivon etta haluaa silla itse olisin todella halunnut oppia soittamaan kitaraa) ja sitten jonkun liikunnan harrastaminen olisi hyva juttu myoskin. Mutta kalenterissa ei minusta koskaan saa olla liikaa menoa silla lapsilla pitaa olla aikaa olla lapsi. Leikki on rakentavaa ja tarkeaa lapsille. Mutta itsellani kun ei ollut lapsena ihmeemmin harrastusmahdollisuuksia niin toivon etta Sienna oppii muutaman taidon hyvin ja pystyy nauttimaan siita sitten isona. Minulle askartelut ja kasityot oli aina iloa pienena. Onneksi niita opetettiin koulussa ja Vesalassa jossa pienena asuin oli "pommari" jossa sai kayda ilmaiseksi askartelemassa. Aina olen tykannyt jotain naperrella.
***
Nayttaa silta etten saa yard salea aikaiseksi. Voi etta. Niin se kesa hurahti. Toivottavasti talven aikana saan paikat koluttua lapi ja heitettya kaiken turhan kaman laatikkoihin ensi kesaa varten. En ole koskaan ollut mikaan energiapakkaus joka saa alysti aina aikaan. Mutta tama on kylla pakko viela saada aikaiseksi. Ja oppia olematta ostamaan uutta kraasaa vanhan tilalle. :)
***
Zellaisda. Hyvaa viikonloppua kaikille! Tai no niille muutamalle vakkarilukijalle siis. :P
***

2 comments:

 1. Minä olisin aina halunnut opetella soittamaan saksofonia. En tiedä miksi. Mielettömän kaunis ääni soittimessa ainakin on.

  Lukemista, askartelua, runoja&päiväkirjoja, ystäviä sekä leikkejä ja pelejä pihan muiden lasten kanssa olen minäkin "vain" aikoinani harrastanut. Eikä minusta tämän hölmömpää ole tullut! ;D

  Mutta ei meilläkään ole Koolla ollut kuin yksi harrastus viikossa. Jos aina sitäkään. Keksitään muuten sitten omalla porukalla touhua. Se saa riittää, kun lapsi on vielä pieni.

  Hyvää viikonloppua Kanadaan! Minä jäin muksujen kanssa viikonloppuleskeksi.

  ReplyDelete
 2. tanya: Olen AINA tykannyt myos saksofonista. Mun olemattomilla keuhkoilla en sita kylla voisi missaan nimessa soittaa. Tai ehka sen harjoittelu olisi saastanyt nama mun surkeet keuhkot... Hmm...

  Minulla myos tuollainen lapsuus. Itse keksin aina tekemiset ja leikit. Minusta siina mielessa kovin hyva lapsuus. Mielikuvitus kasvoi ja oli rento fiilis lapsena. Nain myohemmin olen vaan toivonut etta kiva olisi ollut oppia joku juttu tosi hyvin. Mutta aion kylla vaalia Siennan lapsuutta ja vapautta kynsin ja hampain. Mutta joku kiva viikottainen meno on aina kylla kiva.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)