Sunday, August 3, 2008

{sienna "tumping"}

Paatin kokeilla miten kameran video toimii. Sienna pomppii meidan sangylla kylvyn jalkeen. Videossa ei ole aanta. Seuraavalla kerralla pitaa muistaa pitaa kameraa poikittain. ;) Uutta oppimista mulle...

7 comments:

 1. Sattumalta osuin näille sivuille. Miten hienoja kuvia blogissasi. Katsoin ne monta kertaa. Erityiskehut scrapbooking-kuvillesi. Kauniit värit ja kivasti toteutettu. Tekisi ihan mieli matkia vähän!

  ReplyDelete
 2. Lapselle riittaa aitin ja iskan - tai omakin sanky ja paljon energiaa - niista saa pitkaan jatkuvan leikin aikaiseksi! Sankypommppuilua! Se on meillakin pop!

  Ja sitten valilla sattuu pienia haavereita, mutta kohta se taas jatkuu itkujen jalkeen ;)

  ReplyDelete
 3. Kiva nähdä elävää kuvaakin. :)

  Kivoja lomakuvia alla.

  ReplyDelete
 4. clarissa: Kiitti. Matki ihan rennosti vaan. Sita kutsutaan scraplifting:ksi ja kunhan ei vaita etta on oma design niin hyva on. :)

  Thanks for all who take the time to comment. :)

  ReplyDelete
 5. Mulla sattui kameran videopuolen kanssa just samainen "virhe". Koo viiletti vaijeriliukumäessä blogin sivulla "kyljellään". Poistin, jätin ajatuksen hautumaan ja postaan videon myöhemmin kuvattuani sen uudestaan. Kamera oikeinpäin! :)

  Ihan huisia maisemia teilläpäin! Livenä varmasti tuplaefekti. Että jospa joskus Kanadaankin pääsisi...

  ReplyDelete
 6. Kiva että saan "matkia". Kerron toki muillekin, missä olen nähnyt samantyyppisiä tai laitan linkin mukaan, että muutkin tietävät, mistä idea on peräisin.

  Kanadassa riittää noita maisemia laidasta laitaan, iso maa kun on. Olen nähnyt vain Ottawan ympäristöä, joka oli ihan erilaista kuin näiden kuvien esittämät vuoristomaisemat. Meille jäi kivat muistot Kanadasta, ystävälliset ihmiset ennen kaikkea.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)