Saturday, August 11, 2007

gugguuTaalla ollaan taas. Kaytiin pikalomalla Calgaryssa ja Banff:ssa. Lomasta huomenna selostusta. Tassa ensin kuvia Heritage Festarista. En muista minka maan tanssijoita nuo pikkutytot olivat (Cambodia?) mutta olivat niin kauniita ja ihania etta! Tanssivat niin sirosti. Sitten mua nauratti tuo viikinki nukkumassa viikinkilaivassa (Scandinavia teltan edustalla). Silla oli paras duuni festarilla. :) Aivan upeita inkkaritanssijoita!! Tanssivat metsastystanssin ja olivatpa powerful ja majestic.
Siennalla ja mulla oli tosi kivaa festarilla. Mina onnessani ahmin yhteensa nelja karjalanpiirakkaa ja simaakin tuli juotua. Ah! Siennalle ostettiin dreamcatcher (inkkarikamaa, vie pois pahat unet) ja kaksi afrikkalaista kaulakorua. Sienna haluaa aina pitaa kaikki kaulakorut paalla samaan aikaan.

2 comments:

  1. Simaa... On pitänyt vapusta asti tehdä.. :) Taidankin hakea huomenna sitruunoita ja laittaa tulemaan. Kaipa internetistä löytyy ohje.

    Mahtavat juhlat!

    ReplyDelete
  2. Upeita kuvia pistit sähkiksellä, Sienna tosi södenä. Kivoja koruja, ne pistikin kuvissa ekana silmään :) Kiva kuulla taas vähän kuulumisia :)Odottelen lisää tekstiä.. ;)

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)