Thursday, August 2, 2007

puita seinille


Oho, Suvi sulla on samanlainen idis kuin mulla on ollut jo kauan aikaa. Eli maalaisin puun seinalle ja sitten laittaisin mustavalkokuvia vaikkapa ympyran muodossa siihen puuhun (=family tree). En ole viitsinyt laittaa suoraan seinalle ja en tieda mihin sellaisen puun maalaisin. Olen miettinyt etta sen voisi tehda tosi isolle puulaatalle niin sitten sen voisi tuoda mukanaan jos muuttaa. Tassa toinen kuva puu seinasta. Tama vihrea vari on suunnilleen sama vari kuin meidan makkarissa. Sinneko sitten meille puu. :)
Sienna nukkui paremmin viime yona. Herasi yhden kerran vetta juomaan ja nukahti heti uudelleen. Oli ihanan viileeta viime yona. Tanaan lampotila hurahtaa yli +30 taas. Huoh. Helle on taalla meilla taman kesan nimi. Tanaan pitaa hakea Robin toista ja kayttaa se pankissa. Tarvii matkavakuutuksen ja USA rahaa. Robin on siis menossa Idaho:n Jayn vanhempien ja muiden foster kids:n kanssa. Siella on tosi iso huvi- ja vesipuisto. Mekin aluksi mietittiin sinne menoa muttei jotenkin huvita noin pikkusen kanssa ajaa miljoonaa tuntia (ihan vahan vaan liioittelen :)). Mennaan sinne sitten kun Sienna on vahan isompi.
Yritan nyt oppia nopeasti bisnes puolen tuosta Arbonnesta jotta paasen kertomaan siita muille. Olen miettinyt etta tuo on mulle juuri sopiva bisnes kun minusta on vanhemmiten tullut vahan introvert eli kukun monesti kotona vaan enka tutustu tarpeeksi muihin. Tama sitten saa mut ulos kodista ja ihmisten ilmoille. :)

3 comments:

 1. Voimia helteisiin, mä en kestäis kyllä yhtään tuollaista paahdetta, lääh!!

  ReplyDelete
 2. Tyttöjen vanhassa makuuhuoneessa oli kaksi puuta.. Maalasin yhden ison lattiasta kattoon, jonka "oksilta" meni huoneen poikki toisen puun oksille pyykkinaru (jossa roikkui sitten kaikki omat ja omien lasten vanhat pikkuruiset vauva-mekot). Toinen puu oli "kasvupuu", johon aina merkkasimme kun lapset olivat kasvaneet. Oli vaikea maalata kasvukohdat yli taloa myytäessä ja vieläkin on ikävä sitä taloa.

  Muut huoneet seinä-maalaukset olivat pupuja kirjasta "Guess how much I love you" ja sieltä taisin sen ison puunkin kopioida. Eli ei ihan modernia, vaan sellaista lastenhuoneen hömppää. Tytöt olivat alle 5-vuotiaita jotka huoneessa silloin nukkuivat.

  Seuraavan talon seinille maalasinkin pariisilais-maiseman, Eiffel-torneineen ja katukahviloineen.. Maalia se vain on, ja lapset ovat tykänneet valtavasti! aina voi maalata päälle kun alkaa kyllästyttää!

  Katja

  ReplyDelete
 3. Just se Viivi & Wagner on ihan sika hyvä!! Taisin lähettää sen sulle joskus. Siis se Wagnerin ilme siinä ku on kärsä rullalla telkussa kiinni.. :D Hihii :)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)