Friday, August 3, 2007

huonojakin puolia


Mulla on mieleton paakipu menossa silmien takana. Johtuu varmaan kun olin tietsikalla liikaa eilen. Aamupalaksi siis kipulaaketta.


Ajattelin raportoida muutaman huonon puolen Arbonne tuotteista:

- en muista kerroinko jo etten tykannyt huulipunien hajusta, yoks

- olen pessyt Siennankin hiukset A:lla ja nyt sen hiukset on niin kiiltavat ja sileat ettei hiuspinni pysy hiuksissa, valuu koko ajan pois hiuksista

- aikaa menee liikaa kylpparissa lutraillen tuotteilla


Siennan hiuksista puheen ollen. Kuka lahettaisi mulle muutamia pompuloita? Onkohan olemassa mustia esim? Taalta en ole loytanyt pompuloita ja niilla olisi helppo laittaa saparot.


Robin is driving me nuts. Se on lahdossa tanaan sinne Idahoon Jayn vanhempien ja porukan kanssa. Aina kun tapahtuu jotain arjesta poikkeavaa niin Robin "sekoaa" vahasen on niin innoissaan. Se meinaa tuoda koko huoneensa mukanaan jne. No, tulee kylla ikava Robinia. Eilen kaytiin hakemassa matkavakuutus ja USA rahaa sille. Pankissa meni ikuisuus kun pankkineiti ei osannut myyda vakuutusta. Meidan jalkeen jono piteni ja piteni. Mua nauratti kun noin 70% asiakkaista oli Intialaisia.


Sienna leikki ostarin leikkialueella taas. Arsyttaa kun siella on isompia lapsia jotka melkein juoksee pikkusten paalla, eivat varo pikkusempia. Vanhemmat ei tule niille sanomaan mitaan. Uskomatonta miten on niin alysti vanhempia jotka eivat valita mita lapsensa tekevat.
Tama hauska leivanpaahdin on Target:sta. Tuli Target mieleen silla nyt pitaa menna tsekkaamaan jos siella olisi jotain kivaa Siennalle. Jayn aiti voi tuoda Jenkkilasta. Voi kun meillakin olisi taalla Target. Sielta loytyy aina jotain kivaa.


3 comments:

 1. Tuo "aikaa menee liikaa kylpparissa lutraillen tuotteilla" nauratti :)
  Meilläkään ei ole täällä vuorilla Targettia.

  Meillä on muuten sellainen leivänpaahdin joka tekee Mikki Hiiren kuvat leipiin, lapset tykkää tosi paljon! Miten tuossa nuo kuvat muuttuu, en tajua..? Joutuuko vaihtelemaan sitä sisäosaa?

  ReplyDelete
 2. Mä haluan tollasta shampoota, mistä tulee noin ihanat hiukset :D Mä voin lähettää joku kerta pompuloita! Täällä pari tosi ihanaa hiuspinneihin ja pompuloihin sun muihin erikoistunutta kauppaa, löytyy kaikenlaisia pinnejä kaikissa väreissä ja pompuloita vaikka mitä! Ei kai sellainen pikkupaketti paljoa paina joten voisin laittaa tulemaan :)

  ReplyDelete
 3. Katja, kiva etta sait naurut.

  En tieda miten noi kuvat tulee leipiin. Kylla varmaan pitaa joku osa vaihtaa jos haluaa eri kuvan. Luulisin ainakin.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)