Wednesday, May 6, 2009

{jonnin joutavaa}

***
Fort Edmonton Park. Old buildings, steam train ride, antiques, history. Fun place to stroll around in the summer. Brad Pitt was here to film part of his movie "Jesse James" (haven't seen it).
(images via google image search)
***
Mulla on menossa taas blogi kriisi. Mietin etta sulkisinko taman blogin. Toistaiseksi paatin etta kirjoitan harvemmin tanne. Ettei blogi ole sellaista "jonnin joutavaa" vaan. Ei taida ketaan kiinnostaa mun jokapaivaiset jutut. Eli jos minua nakee harvemmin taalla niin nyt tiedatte syyn. :)
***

9 comments:

 1. Älä vaan sulje tätä blogia! Mitä mä sitten luo??? :)

  ReplyDelete
 2. Minusta sina kirjoitat harvinaisen usein ihan oikeeta ASIAA! Ala ihmeessa lopeta kokonaan.

  ReplyDelete
 3. Älä ihmeessä lopeta kokonaan, kiva lukea juttujasi. Mutta, älä ota paineita että pitäisi tietyn väliajoin kirjottaa, koska sillon oikeasti muuttuu jonninjoutavaksi. Ei jonninjoutavassakaan siis ole vikaa, mutta ihmiset harvemmin jaksaa kommentoida sellaista. Muutenkin, mäkin luen usein, mutta olen kommentoinut vaan muutaman kerran. Olen laiska, tiedetään :)

  Kaisa

  ReplyDelete
 4. Älä nyt vaan lopeta blogia!Tänne on niin kiva tulla ja katsoa, mitä
  mielenkiintoista tällä kertaa on tarjolla. Siis kuten tänäänkin. Mistä sinä löydätkin kaikki nuo aiheet! Älä ota paineita kommenttien suhteen, meitä on suuret joukot, jotka lukevat ahkerasti mutta kommentoivat laiskasti.

  ReplyDelete
 5. Laiska nuuskija ilmottautuu.
  Ethän lopeta blogiasi.
  Kivoja kuvia.En ole nähnyt kyseistä elokuvaa.Ja jos puhutaan suoraa en ole koskaa edes siittä kuullut ;) Onko vanhakin leffa?Oikesti en voi sietää Pittiä ;)

  ReplyDelete
 6. Kiitti kaikille kommenteista! Kylla ma tata blogia jatkan. Yritan vaan parantaa blogin laatua ettei tule vaan arkipuhetta tanne. Luulen etta tulee parempi blogi jos en tanne jotain laita joka paiva. Katsotaan.

  ReplyDelete
 7. No hei, elämä on pääasiassa ihan arkipäivää vaan! Eipä sitä jatkuvasti löydä mitään "extraa" kirjoitettavaakaan, joten jatka vaan omaan tahtiin ja ihan tavallistakin jutskaa ja välillä sitten jotain erikoisempaa jos sellaista löytyy.

  Terveisin Kirsikka

  ReplyDelete
 8. Hei!
  Blogisi on yksi ulkosuomalaisten mielenkiintoisimmista blogeista, joita huhtikuussa etsiskelin. Kiva lukea ajatuksia ja vilkaista mitä aiheita milloinkin löytyy blogistasi :-)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)