Thursday, May 21, 2009

{whatever}***
If you have to work outside your home, this would be the office to do it at. Lovely!
(images via www.cribcandy.com)
***
So, Kris won American Idol. I thought I didn't care who wins but I was really disappointed with the result. It's like a mouse won over a lion. When it comes to personalities/performance level at least. Adam was so entertaining to watch. And the songs I liked from him, I really liked. I think there was only one song of Kris' that I really liked. I can see his appeal to teenage girls though and can understand why he won. Oh well. Whatever. :)
I loved Adam's performance right before he sang with KISS. The outfit and all. :) In my mind, he's the real American Idol.
But like I said, whatever. :) So it goes.
The right person won the Survivor at least. :)
***
***
I finally finished this little accordion album that I've made million years ago (I NEVER exaggerate :)). I'm sending it as a gift to someone.
***

7 comments:

 1. Arvaa vaan harmittiko kun näin tuloksen iltasanomissa ja jakso tulee vasta tänään illalla englannin kanavalta, missä ollaan sitä seurattu. Pitää kuitenkin katsoa vaikka lopputuloksen jo tietääkin. Niin siinä sitten kävi, olin kyllä ajatellut Adamin voittoon mutta teinitytöttöjen äänet sen ratkaisun varmaankin teki. Uskon kyllä että Adamista vielä kuullaan. Terkkuja helteisesta Ranskasta!

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihana kuvakuutioalbumi!! Me likey! :D

  Aikaisemman postauksen pyörä kelpaisi myös mulle, tosi käteävä muksujen kanssa. Mies kärräsi päivällä näitä meidän kahta kottikärryissä pihaa haravoidessamme. Lystiä oli!

  LUNTA?!? Oh my...! Meillä onneksi alkaa jo vihertää. Parin päivän sadekuurot on tehneet ihmeitä.

  Kovasti kiittelen sinua Heidelbergin kirjan vilauttamisesta. Mulla on vaikea määritellä omaa scrappaystyyliäni, sillä toisaalta simppelit ja yksinkertaiset sivut on kauniita, mutta rakastan myös värikkäitä ja runsaita sivuja. Ja kun on itse vasta aloittelemassa, tuntuu välillä olevan ihan hukassa omien tekeleiden kanssa...

  Stacy Julian ja Cathy Zielske on ehkä liian simppeliä mulle, molempien kirjoja olen kuitenkin lukenut ja paljon kirjoista myös hyötynyt. Ali Edwards on kyllä ihan uskomaton! Elsie Flanniganin kirja on uusin hankinta ja sekin on tosi ihana. Otan vielä varmasti parit kirjan haasteista vastaan ;D

  ReplyDelete
 3. tuikku: No voi harmi. Minakin olisin pilannut tuloksen jos olisit sen taalta ensin lukenut. En tajunnut etta teilla se tulee myohassa. Joo Adam kylla tulee olemaan kiireinen uransa kanssa. Meillakin yleensa jo ihan helleilmoja. Ei tana vuonna. Sentaan luvattu parempia ilmoja taas.

  tanja: Joo se oli kiva tehda (albumi siis). Tuollainen pyora olisi myos katsa jos pitaisi kayda ruokakaupassa ilman autoa. No, kesalla ainakin siis. Kylla meillakin jo vihertaa ihan kunnolla. Etupihan tuomikin jo kukassa. Tama talvi/kevat on kylla ollut kylminta pitkaan muistiin.
  Skrappays on kivaa kun saa tehda juuri mita haluaa. :) Minulle minimalisti puhuttelee mutta osaan nauttia kylla muunlaisistakin sivuista. Mutta jotain "kivaa" sivussa pitaa olla eika vaan "sita samaa". Ali Edwardsin sivuista tykkaan yleensa seka moon ko:n. Mutta on monia jotka aina pistaa silmaan. Hei, oletko kaynyt two peas in a bucket:ssa? Siella on hurjasti sivuja aina naytilla. Tsekkaahan jos et ole jo. Tan kuun lopulla menen Heidi Swappin scrappaystilaisuuteen! Mun eka. Heidin tyyli ei ole 100% omaani mutta kiva silti menna. Eikohan siella opi jotain kivaa uutta.

  ReplyDelete
 4. Mä pelkään pahoin hurahtavani skräppäykseen.... :) Katselin taas sun tekeleitä ja haluaisin niin päästä itsekin kokeilemaan.

  ReplyDelete
 5. anne: Kantsii. Kiva harrastus. :)Kunhan ei vaan ajattele etta pitaa skrapata kaikki kuvat. Silloin vaan skrappaa kun huvittaa ja parhaat kuvat vaan...

  ReplyDelete
 6. Kröhöm, avasin juuri tiistaina paketin, joka oli Two peas in a bucket:sta. Joten tuttu on paikka... :D Meillepäin on vaan postikulut ihan järkyttävät, joten voi olla, ettei mitään isompaa tule toiste tilattua. Harmi.

  ReplyDelete
 7. tanja: Ihanaa olisi jos postikulut olisi halvempia. Vois tilata ihan mita vaan mista vaan.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)